Kindle Fire skjermen gir verden av farger

 Displayet på Kindle Fire har 16 millioner farger. Den høye skjermoppløsningen gjør for svært lyse farger hvis du ser den traff film eller leser en fargerik magazine. In-Plane Switching er en teknologi som en bred betraktningsvinkel på Kindle Fire skjermen.

 Resultatet er at hvis du vil at filmen din med en venn som sitter ved siden av deg å dele på banken, vil de ikke ha noen problem å se hva som er på skjermen som side hjørne.


 I tillegg er glasset skjermen dekket med lag som gjør det ekstra sterkt - 30 ganger hardere enn plast - så det har det meste av støt og riper som du kaster på den motstå.

 Selvfølgelig unngår du slippe din Kindle Brann burde, utsette dem for ekstreme temperaturer, eller væskesøl. Brukerhåndboken anbefaler også at hvis du søler væske, ikke varme opp enheten i mikrobølgeovnen for å tørke den.

 Merk at Kindle Fire, men den har en skjerm som gjør skarpe bilder, er ikke en HD-enheten. Selv om du kan kjøpe og spille med HD-versjoner av filmer og TV-programmer, vil de spille akkurat som de ikke-HD media.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha