Kindle Snarveier og tips

 Amazons Kindle e-reader er ganske enkel å bruke, men disse snarveier og tips for å gjøre bruk av Kindle, vel, fantastisk. Når de ulike tips og triks for å få tilgang til og lese bøker, magasiner, blogger og aviser har lært, vil du bli overrasket over hva du kan gjøre med din Kindle.

 Avis og magasin innhold

 Fjerner tenne aviser og magasiner som er gamle syv fag for å få plass til nytt innhold. Vanligvis er det helt greit, men hvis et spesielt problem har informasjon som du trenger, har du noen alternativer for å sørge for at det ikke blir fjernet.

  •  For å lagre hele problemet, åpne, og klikk deretter på Meny. Velg Behold dette problemet. Ordet innebærer vises ved siden av navnet saken og saken vil forbli på Kindle til du fjerner den.
  •  Slik lagrer du et element du ønsker å gjøre en klipping. Åpne artikkelen du vil lagre og klikk på menyknappen. Velg Clip denne artikkelen menyvalget for å lagre klipping i Mine utklipp fra hjemmesiden. Når magasinet er fjernet, vil det forbli artikkelen i Mine Utklipps filen.

 Merknader

 Når du leser bøker på Kindle du notater eller kommentarer akkurat som du ville legge skrive i margen av en ekte bok.

  •  For å legge til et notat, men plassere markøren i teksten der du vil bli vist notatet og trykk på 5-veis kontrolleren. Skriv notatet, og velg Lagre notat nederst på siden. Merknader er angitt med en hevet tall. Bare velg antall notatet, og trykk på returtasten for å vise eller redigere notatet.
  •  Hvis du trenger en bok, magasin eller avis som fjerne uthevet tekst eller personlige notater, tenne lagre notatene dine. Du kan alltid gå til disse notatene ved å åpne Mine Utklipps filen på hjemmesiden.

 Du kan plassere et bokmerke i teksten, bare ved å plassere markøren der du vil ha det, og to ganger på fem-veis kontrolleren. Det er så enkelt.

 Søk på nettet med Kindle

 Du visste at du kunne sannsynligvis bruke Kindle søkefunksjonen for å finne passasjer i innholdet, for å finne definisjoner, og for å finne nytt innhold på Kindle Store. Men visste du at du også kan bruke Kindle til å bla Wikipedia og Google?

  •  Å utføre et søk, bare begynne å skrive et søkeord. Søkevinduet vises med søk knappen på det er riktig. Alternativet vil finne uttrykket i teksten du leser nå finne. For flere alternativer, klikker du på pilen ved siden av den. Du ser muligheter for å søke av mine artikler, butikk, Google, Wikipedia, ordbok og notater.
  •  Hvis den trådløse funksjonen er aktivert, kan du søke etter element på Google og Wikipedia. Kindle er en grunnleggende web-side, som ikke har alle bjeller og fløyter som du ville se når du søker på datamaskinen. Selv uten fancy grafikk, kan du bruke webinnhold lese og følge lenkene i tillegg.

 Making lese mer komfortabel

 Kindle gjør lesing lett og behagelig ved at du kan justere skriftstørrelsen, slik at det er behagelig for øynene. Du kan også bruke den nye tekst til tale-funksjon av Kindle til å lese for deg.

  •  For å justere skriftstørrelsen, trykker du på TEXT knappen. Velge skriftstørrelsen du vil bruke, og trykk på TEXT knappen.
  •  Å konvertere tekst til tale, flytte markøren og trykk Shift + Symbol. Justere hastigheten og stemmen til fortelleren, på tekst-knappen.

 Filer til Kindle

 Lagre din Kindle butikken på datamaskinen, frigjøre plass på Kindle for bøker og musikk. Når du er ferdig, bare koble Kindle til en PC ved hjelp av mikro-USB-kabelen som fulgte med den og overføre filene du vil.

  •  Personlige dokumenter må konverteres før de åpnes i Kindle. For å få disse filene konverteres, gratis, send dem til "navn"
  •  Å bruke Kindle mens den lades via PC, må du mate den med PC-ens systemprogramvaren. For Windows Vista og Windows 7, vil du fjerne maskinvare bruker den sikre kommandoen. For Windows XP, må du bruke Skift kommandoen.

 Husk at Kindle gjenkjenner bare noen filformater: Kindle-format, TXT, MP3, .aa, .AAX og Mobipocket. Også du trenger filene i mappen på Kindle vil ikke anerkjenne dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha