Kjønnshår

Hva er intim hårfjerning? Med nye moter, flere og flere mennesker velger for fjerning av kjønnshår. Avgjørelsen om hvilken type av metoden som brukes for intim hårfjerning, avhenger av individet som er en funksjon av smak. Den viktigste grunnen til at flere og flere kvinner og menn benytter seg av kosmetisk hårfjerning er intim. I tillegg er det mye mer hygienisk. I dagens samfunn er viktig personlig pleie, bekymring og omsorg for å holde seg i form, til slutt, for å se bra ut, det blir stadig viktigere. Fraværet av hår i underlivet, foruten å være en estetisk og hygienisk, er en del av en mer behagelig og spennende sexliv, fordi det er mange mennesker som ikke føler seg velkommen på dette intime delen hvis det ikke blir opprettholdt eller barbert.

Det finnes mange teknikker intim voksing. Den mest brukte er barbering, voksing og laser hårfjerning, selv om andre metoder omfatter riktige kremer, hårfjerning eller voksing dekorative. Innenfor intim voksing brasiliansk voks fant vi. Denne teknikken fremstår som et behov for å eliminere størst mulig område av kjønnshår, uten egentlig å fjerne det helt. Målet er å bruke mindre som bikinier og undertøy klær hver gang. En fordel med denne typen hår fjerning av kjønnshår er at det er veldig estetisk. Det beste alternativet er intim hårfjerning med laser, og tilbyr langvarige resultater, og følgelig ikke irritere både huden og andre teknikker. Ulempen er prisen, som det er dyrt og ikke mange mennesker har råd til det.

Den intime voksing er en av de teknikker som brukes. Det er billig og tilbyr langvarige resultater, typisk 2 uker. Den største ulempen er at det er ganske smertefullt. Mange ganger, på grunn av tid eller for å unngå smerte for hårfjerning av kjønnshår, mange mennesker ty til barbering. Ikke bare tar det tid, men resultatene er svært kort, og hvis gjentas ofte kan forårsake smerter som underlivet er veldig sensitiv og irritert hud med letthet. Som en generell regel har alltid forbundet den intime voksing som rent kvinnelige, selv om flere og flere mennesker som følger denne trenden for bekvemmelighet, hygiene og estetikk når sex grunner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha