Kjøpe Fornyet Electronics på eBay

 Du kan finne gode tilbud på pusset elektroniske varer på eBay. Dessverre, får pusset merchandise et unødvendig dårlig rap. Veldig smarte folk kan fortelle deg om å være på vakt mot pusset merchandise. Gode ​​råd. . . Faktisk bør du være på vakt mot alle varer.

 Hvis du tenker på det, ble pusset varer er vedtatt av produsenten to ganger - har gått nye varer enn én gang! Fornyet varer kan være et godt kjøp, og det faller inn under en av disse kategoriene:

  •  Kansellerte bestillinger: Dette er perfekt merchandise i god form. Sier en kunde en spesiell rekkefølge og deretter endrer hans eller hennes sinn, eller ordren blir liksom kastet. Noe må gjøres med varene. Tast deg, den kunnskapsrike shopper.
  •  Evalueringsenheter: En evaluering enhet er en enhet til et medlem av media eller av et selskap for testing eller vurdering er sendt. Evalueringsenheter må returneres til produsenten, og produsenten kan bestemme seg for å laste.
  •  Butikk retur: Dette er sannsynligvis ganske opplagt for deg, ikke sant? Joe Kunden kjøper noe i en butikk, det tar dem hjem, og åpner den, bare å bestemme seg for at han ikke egentlig ønsker. Ved lov, når boksen åpnes, et stykke av varer kan aldri bli solgt som ny igjen, selv om varene hadde aldri blitt brukt.
  •  Defekte enheter: Dette er et stykke av varer anses defekt ved enten butikken eller av brukeren, og sendt tilbake til produsenten.
  •  Om Stocks: Når en produsent kommer med en ny modell, kan de ta tilbake de eldre modellene i butikken i et forsøk på å oppmuntre dem til å få mer av den nyere, raskere, kulere modell Stock.

 Når en vare returneres til produsenten eller annen grunn, og den originale boksen er åpnet, må varen være overhalt til opprinnelige standarder fra produsenten. Hver ikke-virksomme deler er erstattet med fungerende komponenter, og produktet er ompakket. Produsenten oppussede elementer gir som regel en 90 dagers garanti.

 Når du kjøper pusset varer, må du ha den opprinnelige produsenten var den som gjør rekondisjonering. Selv om noen tekniske geeks kan fikse ting bare godt i garasjen, har du ikke den samme grad av beskyttelse som en del av utstyret som ikke var å kjøpe fast av produsenten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha