Kjøre en liveaboard sjekkliste før Scuba Diving

 Liveaboards kommer i alle former og størrelser: enskrogsbåter, katamaraner og trimaraner, på mindre enn 30 meter til mer enn 100.

 Mange av de mest moderne båter er designet og bygget for å være liveaboard båtene, men du kan Polyvalent lage der ute som har blitt konvertert fra fiskebåter, ferger, private yachter, og så å finne.


 De fleste Liveaboards er motorbåter, selv om noen har motorer og er ferdig montert å seile, også. Du kan finne unntak, men generelt, større båter er mer luksuriøst enn små; mindre båter er mer intime grupper.

 Følgende er en liste over ting du bør vurdere når du velger en liveaboard:

  •  Hvor stor er båten? En større båt generelt betyr mer plass og mer plass til fasiliteter. Hvor får du til å lagre dykke utstyr? Be om mengden av dekksplass, også.
  •  Hvordan blir det gjort dykking? Moderskipet? I forskjøvet grupper? Småbåter? Hvor store er de grupper av dykkere? Hvor mange dykk er planlagt per dag? Generelt, jo mindre gruppen er, desto bedre. Ikke mer enn fem eller seks dykkere, håper du.
  •  Overnatting: Hvor stor er hyttene? De er utstyrt med air condition? Har du en egen dusj og toalett eller dele?
  •  Crew: Hva er forholdet mellom mannskap til betalende passasjerer? Hvor mange dykk guider ha kirurgi? Som en nybegynner, vil du dra nytte av guidene. Ideelt sett ville du og kompisen din egen personlige guide for å få hvert dykk. Det vil sannsynligvis ikke skje på den måten, men hvis du spør, det er utrolig hvor ofte de kan tvinge - det kan ikke skade å spørre. Mer sannsynlig, vil du ha en guide for hver fem eller seks dykkere, men det ville være det maksimale.

 Dykk guider er ofte en av de mest under utnyttede ressurser på båten. De kjenner området, og de kan vise deg ting du ikke ville finne noe annet.
  •  Mat Dykking sulten. Hvor ofte er du lei? Hvem er sjefen? Hva er menyen se ut?
  •  Vann: Har båten har et avsaltingsenhet, eller de er avhengige strengt på lagertanker? Ferskvann er alltid viktig - og begrenset - på en båt.
  •  Finansiell Stabilitet: Hvor lenge har driften vært i virksomhet? Hvordan det håndteres siste nødhjelp?
  •  Bilderedigering: Mange liveaboards har onboard behandling E6 - hvis du er en fotograf, vil du ønsker å vite om du gjør det. Også båten har 24 timers elektrisitet og et sted å lade batteriene med 110 volt?
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha