Klassifiserer investorer

Hei og velkommen til min kjære gründer, i denne artikkelen vil jeg snakke om dine bedrifter og microenterprises.

Spesielt på investeringsnivå som eksisterer i den finansielle verden, foreslo klassifisering av en stor eiendoms entreprenør og utvidet av Robert Kiyosaki. Avgjørende for din økonomisk utdanning.

Les mer ...

Ikke glem at denne artikkelen ble skrevet basert på boken av Robert Kiyosaki, og jeg anbefaler å lese hva nødvendigvis å realisere det fulle verdien innholdet den inneholder om forretningsmessige problemstillinger og entreprenørskap.

Denne artikkelen er skrevet med den virkelige målet for å informere de som er interessert i økonomi, næringsliv og investeringsforetak og eller vellykkede investorer.

Og som vi kan se, Robert Kiyosaki gir oss også begrunnelsen for å gi oss denne informasjonen på investeringsnivå i verden.

Ved hjelp av denne metoden for identifikasjon med kontantstrømmen kvadranten har hjulpet meg til å lære andre om verden av investorer. Når du leser om de forskjellige nivåene trolig du kjenner igjen folk du kjenner i hvert nivå.

Denne oppgaven med å identifisere de ulike menneskene vi kjenner på ulike investorer er en oppgave som er anbefalt på grunn av mange grunner, er en av de viktigste i min mening å identifisere potensielle bedriftseiere blant dem som gjør allianser, eller personer som ønsker å bli med i vårt team.

Robert Kiyosaki forklarer i hans egne ord.

Som jeg sa, dette er bare en valgfri øvelse for å øke deres forståelse av de ulike nivåene. Det har ikke på noen måte ment å fornedre eller kritisere sine venner.

Jeg sier farvel og ønsker deg godt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha