Øko-boliger for fremtiden

Øko-boliger for fremtiden

Senere i år under klimatoppmøtet i København det japanske selskapet Panasonic introduserte sin nye Lifinity HEMS system for styring av energiforbruket i boliger. Med bare en datamaskin eller en mobil er i stand til å styre oppvarming, hvitevarer, belysning ...

Det nye systemet utfører analyse av registrerte forbruket på grunn av en rekke "smarte målere". Når dette er gjort analysen, systemet av hjemmet energiledelse råder brukere på forbruksmønstre og tillater ledelse hvitevarer, hjem belysning osv takket være en PC eller en mobil enhet.

Som forklart av styreformann og administrerende direktør i selskapet i Spania, Vicente Sanchez, "Panasonic Lifinity HEMS integrerer våre nyeste teknologi for å spare, opprette og lagre energi i hjemmet og redusere skadelige utslipp." Sanchez også bemerket viktigheten av smarte nett, som sammen med denne teknologien, "vil tillate mer bærekraftige vaner i livet uten å ofre komfort."

For denne innovasjon ikke forblir bare en prototype, har Panasonic Europa inngått en avtale med den største energiselskapet i Danmark SEAS-NVE. Pilotprosjektet vil ha to faser, for endelig å bosette seg i mange av hjemmene til 350.000 kunder i energibransjen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha