Kontrollrutiner Utah Vehicle Safety

 kjøretøy verner kreves for alle biler, lastebiler og motorsykler på veiene i delstaten Utah. Kjøretøy som er under åtte år er pålagt å ha en sikkerhetsinspeksjon annethvert år. For kjøretøy åtte år og eldre, er årlige sikkerhetsinspeksjon nødvendig. En utslipps test gis ofte i forbindelse med sikkerhet inspeksjon. Utah kjøretøy sikkerhet kontrollrutiner er ensartet i hele staten.

 Innledende kontrollrutiner

 Når et kjøretøy blir tatt til et godkjent kontrollpost av staten, er eieren invitert til å presentere kjøretøyets registreringsnummer papirene. Bilen inspektør sjekker deretter kjøretøyet identifikasjonsnummer og skriver datoen nummer, eierinformasjon, kjøretøy kjørelengde og inspektøren på inspeksjonsskjema. Inspektøren vil ikke signere skjemaet før bilen har passert sikkerhetsinspeksjon. Etter den første papirene, tar inspektøren bilen for en prøvekjøring.

 Test Drive

 Selv om utførelsen av testen, sikrer inspektøren Utah sikkerhet at flere komponenter i det indre av bilen er i drift. Problemstillinger og søkt funksjoner inkluderer synshemming i frontruten; siden og bakspeilet synlighet; bremsepedalen anomalier; spille i styringsgruppen; funksjonaliteten av sikkerhetsbeltet; Nødbremsen forsvarlig drift; vindusviskere og vaskemaskin drift; og drift av oppvarming / avising. I tillegg inspektøren sørge for at hornet virker kjøretøyet og kan høres i minst 200 fot.

 Eksteriør

 Ved slutten av testen, kontrollerer inspektøren Utah kjøretøy-sikkerhets flere viktige aspekter ved utsiden av bilen. Alle kjøretøyets lys --- lys, trafikklys, parkeringslysene, baklysene og bremselysene --- er inspisert for å sikre at de fungerer ordentlig. Bilens dekk er også inspisert for riktig lufttrykk og sørge for at det er en tilstrekkelig mengde gjenværende trygt skulptur. Inspektøren sjekker også bilens støtfanger, vinger, kropp, dører og slitasje hoods eller farlig skade.

 Motor

 Under Utah bilsikkerhet inspeksjon, bilen motoren kontrollert for sin sikkerhet. Belter, slanger, kabler, eksosanlegg og hovedsylinderen er alle kontrolleres for å sikre at de fungerer som de skal. I tillegg vil inspektøren sjekke for eventuelle brennstoff eller motorvæskelekkasje.

 Fjæring og hjul

 Den siste delen av sikkerhetsinspeksjon prosedyren Utah kjøretøy omfatter kontroll av sikkerheten av hjulene og bilen suspensjon. Dempere, kuleledd, fjærer, gulv panner og drivstoffsystemet linjer er deler av suspensjon av bilen gir inspektøren arbeid trygt. Rotorer, trommer, bremseklosser, slanger og bremse bilens hjul er inspisert for å sikre at de fungerer sikkert. bremse målinger er også spilt inn av inspektøren ved ferdigstillelse av inspeksjon. Hvis alt er i sikker stand, til inspektøren signere sertifikatet, og eieren av bilen vil få lov til å fortsette med registrering av kjøretøyet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha