Konvertering Sammenlignet med Absolute

 Excel lar deg enkelt redigere formler. I tillegg kan du raskt endre en cellereferanse eller et sett med henvisning slektning fra den absolutte. Hva om du har et stort antall celler der du trenger å endre fra i forhold til absolutte referanser? I dette tilfellet er innholdet av problemet svært godt egnet til å utføres med en makro.

 Gjennom bruk av metoden er tilgjengelig i ConvertFormula VBA, kan du enkelt konvertere fra en formel med hensyn til absolutt adressering. Den følgende korte makro bruker denne metoden for å endre adressering i et celle:

 Sub Relative2Absolute
 For hver c I Selection
 = True som Dan
 =
 End If
 Neste c
 End Sub

 Nøkkelen til hvordan denne makroen fungerer er åpenbart i ConvertFormula metoden. Den siste parameter identifisert ved fremgangsmåten i dette tilfellet xlAbsolute. Hvis du ønsker å endre makro slik at den endres til andre former for adresse, kan du endre xlAbsolute å xlRelative, xlAbsRowRelColumn eller xlRelRowAbsColumn.

 Excel tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Excel finner du her: Konvertering Relativ Absolutt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha