Korrigering Bakteriell Blight

 Bakteriell sykdom på planter er en smittsom plante sykdom som angriper mange varianter av planter. Symptomene på pærebrann kan sole og spotting av bladene, bladene blir gule og visnet, og muligens total død av bladene av planter, frukt, blomster og stengler. I alvorlige tilfeller kan en hel plante dø hvis pærebrann. Hele lunder av amerikanske kastanjetrær døde i 1900, nesten gjør artene utdødd ved slutten av 1940-tallet. Bakteriell sykdom på planter var årsaken til den irske Potato Famine på begynnelsen av 1700-tallet.

 Forårsaket av bakterier sykdom på planter proliferates i fuktige, kjølige omgivelser. Noen av tiltakene for å kontrollere pærebrann spredning brukt sykdomsfrie frø og lager, Blight-resistente plantesorter, vekstskifte, mellomrom for bedre luftsirkulasjon, og påføring av soppmidler. Sørg for at du vokser plantene under hygieniske forhold kan også bidra til å rette bakteriell sykdom på planter.

 Hvis du mistenker at dine planter eller plenen bakteriell sykdom på planter, er det viktig å raskt håndtere det for å hindre spredning av sykdommen. Her er noen tips for å hjelpe deg å rette bakteriell sykdom på planter i landskapet:

  •  Sørg for at plantene har bladflekksykdom før behandle symptomene. Du kan teste for pærebrann selv ved å plassere en skjæring av anlegget i et reagensrør med vann. Hvis lesjoner av anlegget fra den avskårne enden showet slam, så er det sannsynligvis pærebrann. Du kan også snakke med kvalifiserte dyrkere og landskaps eksperter til å diagnostisere skader på installasjonen for å bekrefte den mistenkte sykdom på planter.
  •  Hvis du har planter sykdom på planter, så hogg den av så fort som mulig. Hvis plenen er infisert, holde det klippes til ca to centimeter.
  •  Skjær vekk infiserte blader, blomster, frukt eller grener av trær og andre planter.
  •  Lufting plantene dine for å kontrollere pærebrann. Kutting og beskjæring store planter, fjerne grener inne i luft og lys for å bedre blodsirkulasjonen til anlegget. Siv rake plenen tekking.
  •  Dyrking av planter i henhold til hygieniske forhold, hageredskaper rene og skarpe kniver.

 Mens noen fungicider kan øke veksten av sykdom på planter, vil hemme andre. Sjekk med din statens Cooperative Extension kontor for å oppdage rettsmidler og forslag for å hjelpe kontroll sykdom på planter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha