Kort papir

 Avid gratulasjonskort produsenter er alltid på jakt etter den perfekte papir for å lage kort med. En hel industri er opptatt av å gi en rekke blanke kort og vakre papirer for kunstnerne i kortet.

 Kartong

 Kartong er den mest populære avisen for å lage kort. Dette dokumentet kommer i en rekke farger, teksturer, metall og overlegen emballasje.

 Spesialitet

 Morbærbladet japansk papir og lin gir rik tekstur og farge-laget prosjekter-korts hånd. Disse er de dyreste elementene og er egnet for erfarne kort produsenter.

 Pergament

 Vakre kart kan gjøres med preging og pergament papir farge med fargestifter. Dokumentet er på stiv side så det skal brettes presist.

 Vellum

 Vellum er en gjennomsiktig papir som kan brukes for samtidig setter som ornamenter som blomster og snitt former. Den kommer i flere farger og utskrifter.

 Origami

 Origami papir kan brettes og formes til vakre kort. Det finnes mange modeller tilgjengelig for brettede kort med sentre og pynt laget med den allsidige papiret.

 Håndlaget

 Håndlaget papir kommer i mange teksturer og farger. Du kan lage ditt eget papir fra fiber, papirmasse fra resirkulert papir eller naturlige ingredienser som kronblader.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha