Kraftig mat for hjernen som bidrar til å bekjempe depresjon

Depresjon kan være forårsaket av dårlig diett, for eksempel.

Dersom depresjon er et problem for en venn eller slektning, hjelper vi deg å spise en diett rik på matvarer som tillater deg å bekjempe sykdommen sin fra innsiden, blant annet følgende:

Fiskeolje: omega-3 fiskeolje fettsyrer generelt er ofte fraværende fra kostholdet hos personer med depresjon. En 2002 studie fant at pasienter som fikk ett gram fiskeolje var halvparten så mange symptomer på depresjon som angst, søvnløshet, følelser av tristhet, selvmordstanker og mangel på seksuell interesse. De beste kildene til omega-3 fettsyrer inkludere valnøtter, linfrø og fisk som tunfisk og laks, med en høyt oljeinnhold.

Krom: Krom er et spor mineral som regulerer nivået av blodsukker og insulin er nødvendig for at kroppen skal fungere ordentlig. Når tilstrekkelig krom i kroppen han er mye mindre sannsynlig å ha symptomer på depresjon. Matvarer som kanel, biff, ølgjær, ost og brun ris er gode kilder til krom.

Hele havre: Folk som tror på naturmedisin har brukt havre i noen tid å redusere angst. Havre inneholder store mengder vitamin B, folsyre, pantotensyre og vitamin B. Disse næringsstoffene hjelpe fordøyelsessystemet fungerer bedre, og for å regulere sukkernivået i blodet, redusere sjansene for irritasjon og ubehag. Havre består av komplekse karbohydrater, noe som betyr at øker nivået av serotonin. En består av havregrøt med ekstra protein måltid kan hjelpe å stabilisere blodsukkeret og humør lenger.

Protein: Protein er nødvendig for å ha sunne nivåer av blodsukker. Spise mat som kylling og kalkun kan gi vitamin B6 trengs og øke nivåene av serotonin. Det anbefales å inkludere protein til hvert måltid, pluss karbohydrater.

Vann: Vann er viktig for ernæring og å holde kroppen hydrert. Mangel på vann kan forårsake moodiness. Dehydrering kan også føre til tretthet og depresjon hvis venstre ukontrollert. Ideelt sett trenger kroppen minst 1 eller 2 liter vann hver dag.

Du kan få mer informasjon om angst og depresjon i nettapotek

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha