Kritisk Viktigheten av Thinking of studie ferdigheter

 En kritisk tenker bringer sin egen kunnskap, erfaring og dømmekraft på gyldigheten eller verdien av informasjonen de har kjøpt til å vurdere hjelp av personlig studium. De vet også hvor godt informasjonen vil variere til en viss grad, på den personen som gir det og de kvaliteter de bringer med andre ord, deres ekspertise.

 En tospråklig russisk og engelsk høyttaler er trolig en mer nøyaktig engelsk oversettelse av en russisk avis artikkel enn en engelsk person som er å lære russisk i seks måneder. Den kritiske tenkeren forstår nytten av statistikk, men vet også at de kan brukes dårlig.

 Kritisk tenkning forklarer mønstre mellom hendelser. Hvordan et arrangement ofte finner sted i forhold til et annet arrangement, er det mer sannsynlig at en kobling mellom de to. Dermed er antallet barn som fange meslinger vil øke med antall barn som er vaksinert mot meslinger faller hvert år.

 Den kritiske tenkeren kontrollerer spørsmålene som data - og tolkningen av etterforsker av slike data - svar. De aksepterer noe til pålydende uten bevis og evaluerer alt, inkludert hennes eget arbeid i denne sammenheng.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha