Kundetilfredshet av juridiske tjenester

Advokatfirmaene i landet vårt, er å slutte å bli sett av samfunnet som en enkel union av jurister under ett fysisk infrastruktur. Forbrukerne ønsker autentiske juridiske tjenester til advokatfirmaer som har minimum ledelse standarder som oppnår forvandle advokat-klientforhold i en unik opplevelse som komplett og fullt fylle forbrukernes forventninger.

For å måle disse behov og forventninger, må advokatfirmaer identifisere kundens ønske, ved å finne hans "forventning om kjøp." Denne identifikasjonen av begjær bør fokusere på advokaten som jakten på en ekte "menneskelige forhold" med sin klient, som kan bygge i sinnet til kunden forventning realistisk tilfredshet, det vil si at advokaten ikke utgjør en uoverstigelig hindring deres prestasjon.

Ta for eksempel noen av de enkle lojalitet og attraksjon politikk som bruker næringskjeder og bensinstasjoner gjennom såkalte bonuskort hvor den typiske forbruker belønnes med turer og rabatter forbrukes ved å innløse sine poeng i sine virksomheter. Parametere forbruker markedsføring og lojalitet kan ikke brukes til og med nevnt i verden av loven om de ikke er knyttet til en ekte strategi for menneskelige relasjoner. Det er til syvende og sist flykter de talemåter som kunden kan negativt oppfattet som et verditap på navnet vårt, på kontoret eller firmaet.

Det er derfor ikke å finne en løsning på lojalitet eller kunde attraksjon gjennom disse lojalitetskort eller komplekse CRM-systemer, men er ment å bygge og utnytte relasjoner med våre kunder, og med vår omkrets eller fan Geografisk ytelse.

Jo større eller mindre grad av kundetilfredshet, avhengig av evnen til advokat for å generere i sine forbrukerkunder opplevelsen av en ekte og sanne menneskelige forhold, som til slutt generere ord øre avgjørende for å overleve advokatfirmaer. Dette vil sikkert hjelpe deg å tiltrekke seg nye kunder og beholde de gamle, men ikke vite samle hva som fungerte, er det nytteløst å ha en strategi for kundene våre om vi står overfor sluttkunder som ikke oppfyller kravene i bestemmelsene, ikke betaler avgifter i tid eller i verste fall levetiden skylder. For å unngå slike situasjoner i mislighold overfor kontoret er viktig å vite hvordan man skal håndtere forvaltningen av samlingene ved veldefinerte strategier og parametre, på en slik måte at kunden ikke presentere kravet om bestemmelser eller betalinger som altruistiske eller uviktig, men som en obligatorisk å gjennomføre konkrete tiltak som du kan se og du kan føle deg som gjøres trinn.

Et enkelt eksempel på dette kan gjøres ved bedriftens egendefinerte ark der kunden akseptere oppdraget, overtar den veiledende budsjett satt av advokat innen de frister som tidligere har blitt satt av gjensidig avtale. Når de kommer til å kreve de nødvendige midler kan sendes bedriftens modeller oppgjørsavgifter medfølgende oppløsning, kontrakt, handling eller tiltak skal gjennomføre. På denne måten har kunden ingen tvil om at hans advokat jobber med noe konkret, og hvis ikke betalt vil sikkert være kunden som ikke fungerer godt, og du kan ikke klandre din advokat eller kreve litt ekstra omtanke.

Det er uheldig og ganske imot i disse urolige økonomiske tider, der mange av våre kunder opplever økonomiske problemer, advokater gi planer og fraksjone kadrer betalinger for betaling av avgifter til kontoret. Med dette, litt fantasi og hardt arbeid og engasjement, kan de Tilhengerne av små og mellomstore bedrifter nærmer noe mer til modellen av kollektiv forvaltning av store kontorer der hver kunde vendt prosessen er studert i detalj favorisering oppfatningen av kundetilfredshet er høyere med disse mekanismene. Hvis da vi får våre inntekter og øke vår prestisje jo bedre.

Enrique Jimenez Delgado-Schwarzmann

Firm Delgado Schwarzmann-Vila Clavero y Asociados

Medlem av Eurojuris Spania

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha