Kurs på utlending, vertsfamilie eller bosted?

Kurs på utlending, vertsfamilie eller bosted?

Det er mange mennesker forlate Spania for å lære eller forbedre sin engelsk, akkurat nå begynt å vurdere mange spørsmålsmile Hvor er det beste stedet å lære engelsk, hvor lenge vil, hva er det mest økonomiske alternativet,? Er det bedre jeg bo hos en familie eller i bolig? ...

I dag vil vi prøve å vise deg de fordeler og ulemper med hver type overnatting, og hvordan hver enkelt.

Familie overnatting

Vertsfamilien er en flott mulighet til å fortsette å praktisere engelsk etter klasse og gjennomføre alt lært, kan også lære mer om britisk kultur og skikker.

Hvordan virker det?

Før du starter kurset vil du bli gitt informasjon om familien som antall familiemedlemmer, adresse, telefon, mail, hobbyer familie ... alt du trenger slik at du kan snakke med dem dager før ankomst, for å møte dem én lite og informere deg om dato og tidspunkt for ankomst.

Den første dagen, vil familien undervise huset, rommet ditt, omgivelsene og gi deg noen nøkler slik at du kan komme og gå når som helst. Vil informere deg om hvordan å komme til skolen, kjøpesentre og alt du trenger å vite om byen.

Familien overnatting med frokost og middag er alternativet valgt av studentene, er dette på grunn av alle fordelene ved denne type overnatting.

FORDELER

Det er billigere enn boligen fordi de viktigste måltider er inkludert, som i England er frokost og middag. Husk at på formiddagen britene pleier å spise en sandwich med pommes frites eller noe lys.

Du sparer mye tid uten å måtte gå på shopping, matlaging, husarbeid ... og du kan nyte mer av familien eller av byen.

Den største fordelen er at UK familie middag er en flott mulighet til å lytte, til å danne deler av samtaler, snakker om dagen, vet mye mer om det daglige livet til en engelsk familie, deres skikker ...

Familiene har hatt studenter før, så de er vant til. De vil hjelpe deg med alt du trenger og sikkert gjøre mange ting med dem. Du vil få en flott vennskap.

ULEMPER

Den største ulempen er at du har all den friheten de kan gi deg en bolig fordi du har en "timeplan" under middagen, og hvis du går ut fester eller kommer for sent, fortelle dem om ikke å bekymre deg som du ville gjort hjemme .

Innkvartering på Residence

Bolig overnatting er den beste måten å møte andre mennesker av forskjellige nasjonaliteter, for å gjøre dine planer og ikke har tidsplaner. Residence er synonymt med uavhengighet, så det er det valgte alternativet for sommeren, hvor det er lettere kombinere engelskkurs med "helligdager".

Ż C & oacute; hvordan virker det?

Før du starter turen, vil du bli sendt en dossier med informasjon om boligen og hvordan å komme til skolen. Når du er der, vil concierge gi deg nøkkelen og vise deg rundt anlegget.

FORDELER

En av de tingene de viktigste for studenter i retur, er opplevelsen av å leve med mennesker fra hele verden, lære deres skikker, deres kulturer, smake maten, tilbringe store øyeblikk med dem ... men fremfor alt, være gode venner . Alle disse grunnene gjør det til en uforglemmelig og kanskje gjentatt kurset.

En annen bemerkelsesverdig ting om boligen er for deg å forberede hva du ønsker å spise, alle boliger er vanligvis utstyrt med ovn, mikrobølgeovn og komfyr eller gasskomfyr ... Og kjøkkenet er en felles plass, er du der du vil være enig med jevnaldrende og vil tilbringe mange fin hyggelig.

ULEMPER

I denne type overnatting finner du ulemper i vertsfamilien du vil leve som en "konge" uten å måtte bekymre seg om matlaging, vask retter, gjør husarbeid ... men boligen er du som må gjøre alt som og måtte ta deg tid til å utføre alle disse oppgavene.

Bolig overnatting har vanligvis mer eller mindre samme pris som vertsfamilien, men ikke inn i frokost og middag, som gjør bolig i noe mindre økonomisk.

Og til slutt og "feil" som mange gjør er å delta spanjolene i bolig, er det godt å ha spanske venner, men du må åpne opp og snakke med folk av forskjellige nasjonaliteter, for å fortsette å praktisere engelsk. Denne "feilen" ikke kan gjøre i vertsfamilie fordi de er urfolk og bare snakker engelsk.

Når utsatt de viktigste fordelene og ulempene ved hver eiendom, nå er tiden du velge den som passer best til det du leter etter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha