La flere mennesker hjerteinfarkt på mandag?

 Det kan være noe mer til stress og angst mange av oss føler kommer mandag morgen - gir oss en grunn til å holde sengen for en tre dagers helg. En 2005 studie utført av Tokyo kvinner Medical University i Japan fant en av de viktigste årsakene til hjerteinfarkt mer - blod - var fortsatt høyere i studie frivillige på mandag enn noen annen dag i uken. En eldre studie bekreftet at ja, flere menn lider hjerteinfarkt på mandag - 20% mer enn på de andre seks dagene.

 To grupper av deltakere ble overvåket, og de som gikk på jobb mandag morgen viste den høyeste fjelltopp eller en endring i blodtrykket, mens andre som ikke må jobbe den dagen forble det samme. Mens mange av oss innser at avkastningen til arbeidet kan være moderat stressende, det faktum at det er flere hjerteinfarkt på mandager bærer eksamen. En annen studie fant at kan forårsake bare pendling ekstra stress, øke blodtrykket og sette gjentakende arbeidere mot ekstra risiko for hjerteinfarkt på mandag. Alle som har satt mandag morgen trafikken på vei til jobb kan være enige om at det sikkert stressinduserende. Noen mennesker opplever at det er justering av helgen modus til modus for å være vanskelig å betjene, noe som resulterer i stress og angst.

 Mens forskere sier at studien var for liten til å fastslå entydig om topp i blodtrykket er på grunn av retur til jobb på mandag, eller skyldes andre forhold, virker det logisk at stress av en avkastning å arbeide bidrar til flere hjerteinfarkt på mandager. Ikke støtter denne antakelsen forklarer ikke hvorfor den dagen som kommer på andre plass med de fleste hjerteinfarkt er lørdag. En annen interessant statistikk viser hjerteinfarkt oppstår vanligvis 04: 00-10: 00 på grunn av økt adrenalin at binyrene i morgen. Denne ekstra adrenalin kan føre til brudd av plakk i blodkar forårsaket av kolesterol.

 Med mer enn en million amerikanere lider hjerteinfarkt hvert år, er det medisinske samfunnet stadig på jakt etter et svar på spørsmålet hvorfor det er flere hjerteinfarkt på mandager. Forhåpentligvis en dag forskere kan være mer avgjørende årsak til at forebyggende programmer for å finne oppfinne redusere antall hjerteinfarkt mandag.

 I mellomtiden, arbeidere forsøker å føle frykt de reduserer seg selv på mandag ved tilstrekkelig søvn søndag kveld, og starter dagen med en god frokost for å få ved å bruke avslapping teknikker i riktig tenkemåte, unngå trafikk ved carpooling eller med offentlig transport, eller enda bedre, ta mandag justering! Andre endringer i livsstil, for eksempel et godt kosthold og trening kan bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt. Hvis du oppdager at ditt arbeid er en stor kilde til stress, prøv en måte å redusere stress på mandag morgen, eller finne en jobb som finner mindre av en belastning på din helse.

  •  Brystsmerter og press kan være et tegn på et hjerteinfarkt.
  •  Folk er mer aktive i helgen, noe som fører til flere hjerteinfarkt på lørdag.
  •  En studie i 2005 fant at mennesker lider mer hjerteinfarkt på mandager enn noen annen dag i uken.
  •  The Anatomy of a hjerteinfarkt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha