Lær å lytte til barnet ditt

Kommunikasjon med barn kan være en vanskelig oppgave. Foreldre klager ofte på at deres barn ikke betaler oppmerksomhet eller ikke lytte når de snakker. Men disse samme kritikk er at mange barn gjør sine foreldre. Lytting og kommunikasjon er avgjørende for å oppdra barn med hell. Barn og unge skal vite at foreldrene verdsetter sine følelser, tanker og meninger, som de må sørge for at de bruker tid til å sitte og åpent lytte til hva barna har å si.

Det virker som foreldrene har naturlig tendens til å reagere automatisk til kravene fra barna i stedet for å ta seg tid til å svare. Mange foreldre rett og slett handle fra sine egne personlige følelser og erfaringer, noe som gjør unødvendige dommer om hva barnet sier eller gjør.

Imidlertid krever aktiv lytting som før du svarer, foreldre være mottakelig for følelser og følelser av barnet ditt, slik at han kunne uttrykke seg åpent og ærlig, uten frykt for konsekvenser som kan ha sin oppførsel. Reagere automatisk, foreldre sende melding om at følelser og meninger er ugyldige sønn. Men å svare og stille spørsmål om hvorfor barnet føler det slik, en dialog som gir dem mulighet til å diskutere sine følelser åpent åpner, og gir dem en bedre forståelse av hva barnet bor. Dermed foreldre har mulighet til å finne en løsning eller en handlingsplan med hjelp av sin sønn, ankommer en effektiv løsning som kanskje ikke har vært mulig uten hjelp av det.

Det er avgjørende i slike situasjoner vil bli gitt full oppmerksomhet til barnet, noe som gjør se ham i øynene. For dette, må du sitte og snakke med ham i stedet for mens du leser avisen eller oppvasken. Prøv å holde deg rolig, stille spørsmål som avslører problemet grundig, og etter å ha spurt barnet hvordan han eller hun ville løse problemet, foreslå mulige løsninger fra det synspunkt. Ikke for å Tatar unngå at barnet føler seg opprørt, sint eller frustrert. Instinktivt, kan du si eller gjøre noe for å rette barnets oppmerksomhet til en annen sak, men dette kan være noe forstyrrende. Som foreldre, barn har følelser og oppleve vanskelige situasjoner, som fortsetter å stå overfor i sitt voksne liv. Ved å lytte aktivt til de problemene vi står overfor barn, viser vi at vi bryr oss, vi ønsker å hjelpe og vi har lignende opplevelser å by på dem slik at de kan dra nytte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha