Lag dine hjemmelagde kremer 100% naturlig, rask og svært økonomisk!

Som kvinner har vi alltid likt å ta vare på vårt utseende og vår fysiske tilstand; Vi vet at i dagens samfunn, hvor hver gang har vi mer og mer ansvar, er det forventet at vi kvinner alltid vakre og strålende for eventuelle uhell. Problemet er at nettopp fordi alle våre forpliktelser ikke lenger har så mye tid til å vie til å bo fantastisk; så vi lever i å kjøpe alle typer kosmetikk og kremer som har den magiske formelen for å gjøre oss skinne evig ung, vakker og sunn hud. Vi er opptatt av å kjøpe masse kremer for å finne slutten de ikke har den elixir av ungdom vi er begge på jakt etter. Men likevel, vi har aldri sluttet å tro at de fleste av disse kremene skryte av noen naturlige ingredienser for å tiltrekke seg sine kunder. Så hvis alle ingrediensene er naturlige, hvorfor ikke lage våre egne hjemmelagde kremer? Supondrás som er svært dyrt og ikke verdt å bruke tid og penger investert, pluss at du tror du trenger å ha din egen lab i garasjen. Vel, la meg gi deg noen oppskrifter som vil vise deg det motsatte: Du kan lage kremer hjemme, til rimelige priser, uten å bruke mer enn noen få minutter, og sist, men det viktigste er at de er 100% naturlig, og De vil absolutt gi alle fordelene som naturen har å tilby. Så begynne å jobbe, vil vi forberede raske og rimelige kremer!

Apple krem: Selv om det ser ut navnet på en deilig rett, vil jeg fortelle deg at epler er perfekt for å fjerne overflødig fett i huden uten å tørke. Den har egenskaper for å lukke porene, forebygge kviser på huden og beskytter den mot miljøskader. For å gjøre din krem ​​du bare nødt til å blande ¼ kopp naturlig eplejuice med 4 ss av trollhassel. Påføres med en ren bomulls ansiktet, morgen og kveld, unngå området rundt øynene. Hvis du har tørr hud, gjelder kun en gang om dagen. Du kan lagre blandingen i en flaske og bruker det daglig.

Pumpkin Mask: Det er bra for huden din er sensitiv og hvis du har noen rosa eller røde flekker som ønsker å eliminere, er dette oppskriften for deg. Mix ¼ most gresskar papirmasse, 1 ss honning til glatt krem. Rengjør huden og påfør om natten, la virke i 20 minutter. Enjagua med vann og tørket.

Pineapple Mask: Bli kvitt hudormer blande godt en spiseskje fersk ananas juice med en spiseskje honning. Bruk denne blandingen med en bomullspinne eller pensel på ansiktet ditt, spesielt i områder der du ønsker å permanent utrydde disse irriterende hudormer. Etter 15 minutter, skylles med varmt vann.

Jeg håper disse oppskriftene vil være til stor hjelp, hvis du ønsker å finne flere oppskrifter for eksempel å fjerne rynker i løpet av minutter, går lenken sponsing.

Ha en lykkelig dag!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha