Lage et system for automatisk å parkere rett utenfor kjøretøyet

Lage et system for automatisk å parkere rett utenfor kjøretøyet

Ford hadde allerede utviklet en parkeringsassistanse system som forbedret kjøreopplevelse når du skal parkere bilen din på riktig måte. Nå har de gått et skritt videre og har er å utvikle en ny automatisk parkeringssystem som gjør det mulig å parkere bilen ved å trykke på en enkelt knapp, enten innenfra eller utenfra bilen selv.

"Park i byene i dag kan være stressende og vanskelig," sier Barb Samardzich, visepresident for produktutvikling, Ford of Europe. "Vi ønsker å gjøre det så enkelt, effektivt og nøyaktig som mulig, og det betyr at utforske nye konsepter og tilnærminger". Og for å oppnå det bedre måte er ikke engang nødvendig å være på parkeringsplassen?

Hjelp Totally pasning parkering Ford, som har blitt referert til det amerikanske selskapet, styrer retning, girvalg og bevegelse forover og bakover for å parkere slik at føreren ikke trenger å flytte, bokstavelig talt, ingen finger. Dette nye systemet er basert på teknologier som Active Park Assist og Powershift-girkassen linje.

Denne prototypen systemet automatisk kan manøvrere inn parkeringsplasser som er så lite som 20 prosent større enn størrelsen av kjøretøyet. I tillegg fungerer den teknologien bare mens føreren holder nede knappen slik at, i tilfelle du ønsker å stoppe, ville det være nok til å stoppe å trykke på fjernkontrollen.

I ordene til Paulus Mascarenas, teknisk sjef og visepresident for Ford Forskning eInnovación, "Hjelp Totally parkering pasning kunne gi ytterligere fordeler til funksjonshemmede drivere, inkludert drivere med funksjonshemninger eller eldre, samt kunder daglig De står overfor vanskelige parkeringsmanøvre i revers fylte og trange gater ".

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha