Lanseringen av iPad 2G er bekreftet for februar eller mars 2011

Sterke rykter er bekreftet i disse tabletter produsenter: The Foxconn Technology Group: lanseringen av 2G iPad vil være i februar eller mars 2011 husk at den opprinnelige iPad ble lansert i januar og kom i april på grunn av forsyningsproblemer skjermer. Videre at det haster med som Apple ansikter starten på denne nye versjonen følger den forestående Galaxy Tab støtter de mest overbevisende teorier.

IPad 2 som også kan øke sin interne minne på opptil 128 GB, og inkludere funksjonalitet som alle er sikker på at vil komme med den nye iPad: frontkamera for bruk med Facetime. Det er også snakk om blant annet en miniUSB-port for, og kanskje til og med finne en redesign som bringer det til skjemaene rettere dagens Apple-telefonen. og en dual-core ARM Cortex-A9. Prosessor

På bakgrunn av dette styret er at aguardes noen måneder før du kjøper den anmeldelsen er altfor saftig å få full nytte senere.

Min paracer, men jeg tror det er å gjenta en lignende historie at det var med iPhone lansering. Apple fremmet et konsept mobiltelefon med berøringsskjerm, som fungerte perfekt, og derfra de andre produsentene begynte å lansere sine smarttelefoner med disse skjermene. Kort tid etter at selskapet lanserte Apple iPhone 3G og har blitt bedre det suksessivt til iPhone 4.

Bli den første setter dem på en fordel over resten, spesielt hvis du pleier å gjøre ting godt med dine produkter. Dette kan gjentas igjen og Apple kunne lage en knyttneve på bordet presentere en ny iPad til å forlate overgår konkurrerende produkter som bare har et par måneder.

Det jeg sier er ren spekulasjon, men det er et scenario som kan oppstå. Selv om det er mulig at enten Google, Motorola, Samsung eller noen annen produsent, for å lansere en tablet virkelig god i månedene som følger til februar, vil selskapet Steve Jobs har litt mer plass til å manøvrere og gjøre lanseringen et godt produkt.

Dette er noen fordeler med å skape noe nytt og lansere produkter før konkurransen. Uansett, jeg sa, og jeg bekrefter, er svært interessante måneder i verden av tabletter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha