Law of Attraction - Kommentarer og kommunikasjon

Alle forfatterne sier lage et ønske i seg selv er enkel, enten direkte og enkel måte som de fleste gjorde før du lære om Law of Attraction, eller allerede kjenne sine prinsipper, gjennom utsagn; fordi fra det øyeblikket, selv før uttaler vår bestilling, er klar over det universet; til dette formål sitere Matteusevangeliet:

8- Ikke bli som dem, fordi før du spør, kjenner din far hva du trenger.

Men de samme forfatterne oppgir at er vanskelig å være forberedt på det ønsket.

Hva gjør ovenfor?. Hva mer kan vi designe den beste bekreftelse av verden til å tiltrekke seg "millioner" til oss, disse nomas ikke komme ut av det blå; Vi må arbeide for å tillate dette ønsket er gitt oss.

Og hvordan ovenfor er oppnådd?. Lytte til universet daglig og flere ganger om dagen du fortelle oss hva som er det neste skrittet vi trenger å gjøre for å følge stien som fører opp til at høyt ønske.

Nå et annet spørsmål: Er det lett å lytte til universet?. Vel, her kommer inn i bildet og praksis vil finne at kommunikasjon.

I den grad at vi begynner å kjenne igjen disse meldingene, vil vi stadig ser mer tydelig; som er 50% av arbeidet, har den andre halvparten til å gjøre med å vite hvordan man skal tolke disse meldingene.

Så da vil jeg lage en klassifisering av hvordan denne kommunikasjonen som mine erfaringer er presentert; som betyr ikke at noen med alle kvalifisert eller fordi de har mer kunnskap enn jeg selv har, sier stille at de wont klassifiseringen har flere divisjoner, eller selv, som er ett.

Det er således ikke ønsker å si at mine konklusjoner er den absolutte sannhet, men bare lette denne første forståelsen, sikkert andre i andre web kan uttrykke tydeligere å ha mer samlet erfaring.

Derfor denne klassifiseringen som jeg snakker, er delt i to:

1 innlegg

2- Communications

Egentlig begge oppnå samme mål å lede oss til neste trinn som vi utfører, men skiller seg etter min mening den måten å formidle at veiledning. La oss se:

Innlegg materialisere seg i første omgang gjennom kampene, som ikke eksisterer som du trodde bare for en tilfeldig karakter, men tilstedeværelsen av det samme ringer vår oppmerksomhet at det er et viktig budskap å lese. Og intuisjoner ville være en annen måte at universet sender oss disse meldingene. Senere vil jeg gi deg et eksempel, slik at du forstår hva jeg mener.

Kommunikasjon: Det er en mer direkte melding, men kan forekomme i alle deler av dagen, men personlig fikk jeg flere av dem til rett tid for å gå til sengs eller våkne opp midt på natten, og vises gjennom ideer De kommer til tankene.

Selv under den samme drømmen, hvis vi husker å våkne, de kan også la oss svarene vi var ute etter.

På en måte kan du selv si at "kommunikasjon" er svarene vi fikk på våre spørsmål til disse tilfeldigheter som engang merke til deres tilstedeværelse, men ved første øyekast vi ikke skjønner dens betydning og lurer i utgangspunktet hva betyr Den har?.

Nå ikke å utføre en slik omfattende artikkel forholde kun to tilfeller der jeg fikk båret bort av disse tilfeldigheter eller kommunikasjon som brakte meg overskudd.

En av disse eksemplene, og selv som å forholde seg hvilken nytte jeg er på artikkel med tittelen "Detachment", skrev jeg i januar 2010.

For å gjenta det jeg sa i den artikkelen, vil jeg si om dette temaet som deretter solgt bilen til den beste prisen jeg kunne få, og kjøpte en 0 km til lavest mulig pris som var tilgjengelig og alt som et resultat av å følge en "melding" Jeg har mottatt.

Noen ganger tilfeldigheter oppstår spontant, andre er konsekvensene av våre handlinger gjort i fortiden. Dette bestemte man er født når to år før du kjøper denne 0 Km, for å få meg til å tvile drivstoffeffektivitet av en modell jeg sendte en epost til en av disse fabrikkene. Og etter at jeg svarte Jeg var grunn i sine databaser.

Etter at de brukte mer enn et og et halvt år, og jeg får en telefon fra en forhandler av dette merket som hadde gjort ham til en slik konsultasjon.

Og jeg lurer på om at kommunikasjonen bli akseptert innen tretti dager etter et møte for å informere meg om en finansieringsplan 0 Km fabrikken direkte, for visse typer modeller av dette merket.

Og oh tilfeldighet! Jeg var bare på den tiden med tanken på å endre bilen min, ikke ønsker å fortsette å investere i ordninger som måtte gi, og at slike investeringer ikke ville komme seg.

Og mens denne fabrikken modeller tilbød meg var ikke min totale tilfredshet, på den tiden jeg sa: Dette er en melding, så jeg holdt "spillet" at universet var heve meg og gikk til møtet.

Før vite om loven om tiltrekning bare jeg ville ha sagt nei takk, jeg bryr meg ikke; men jeg visste at det var noe mer.

Så det var at når jeg var i den forhandleren forklarte meg de økonomiske kostnadene var attraktive, men fikk ikke min bruktbil og hvordan prosessen også besto av en øm ment, at fra den tiden jeg solgte bilen min først å ha den første kontantstrømmen før jeg levere den nye bilen, måtte vente to til tre måneder; og jeg ikke servert, siden jeg bruker bilen for mitt arbeid.

Kort sagt, men når jeg gikk for å se dette forslaget tilbudt modellen ikke interesserer meg, hadde ombestemte seg, men ventetiden hadde avslørt en mulig operasjon.

Men dette møtet ikke var slutten, men begynnelsen, med tanke på at telefonsamtalen som en melding; snakker som den skal om muligheten for å ha en bil 0 Km fødte i meg spenningen ved å ha en.

Og før det første tilsynelatende motgang, jeg begynte å se på nettet først, og deretter direkte, konsesjonærer 0 Km fra minst fem forskjellige merker.

Han kommer til å se ikke bare utenfor, men sitter i disse bilene, fjerne brosjyrer, stille spørsmål, etc, etc, etc.

Inntil, som jeg beskrev i artikkelen av januar 2010 kjøpte jeg min første 0 Km, bare for å følge min intuisjon og å ta hensyn til dette "melding".

Det er ved å betale oppmerksomhet til en tilfeldighet at jeg kunne gjøre det beste business å selge min gamle bil og kjøpe den nye og også raskt.

Hvis jeg ikke hadde fulgt min intuisjon å ense at meldingen i dag kan fortsette med forrige bilen min, eller hadde mis-solgt, eller ville ha hatt å gjøre slike ordninger som ikke kunne vente, kaste bort pengene mine.

Og nå skal jeg fortelle dem det gjelder en "kommunikasjon" som har skjedd med meg i det siste.

Om tre måneder siden av min yrkesorganisasjon, gikk jeg for å høre snakk om en kollega på eiendomsmegling markedsføring.

Blant alle konsepter han strømmet fanget min oppmerksomhet var at etter en statistikk som hadde funnet sted i de siste tre årene, ble det totale salget gjort, for å påvirke en liten prosentandel av salget gjort av kontakter innhentet gjennom sitt nettsted, skjedde dette til Internett, for å ha den høyeste andelen av lukkede salget for alle ansatte annonsering medier.

Og det var i det øyeblikket som kom til sinnet ikke bare åpne en side publisert som de fleste, om 20 eller 30 hus egne kunder; men jeg kom fra en database som håndterer mellom offentlige korridorer for å dele alle brukte boliger det opp på siden min, ikke bare mine egenskaper, men også de av mine kolleger.

Dermed gjennom at "kommunikasjon" Jeg fikk universet jeg opprettet en nettside hvor offentlige 700 eiendommer.

Og den siden var resultatet av denne "kommunikasjon", laget spørsmålene jeg får på mitt kontor ikke bare vil firedobles, men også hensyn til type kunde som kommer Internett, har eiendomsverdiene doblet hvorfor disse potensielle kjøpere er interessert i å kjøpe.

Selv om det ennå ikke realisert salg av denne siden, er det bare et spørsmål om tid og mulighet; for nå har jeg mer arbeid, flere fremtidige kunder og høyere fortjeneste.

Jeg erkjenner at disse to eksemplene ikke bli millionær, men er tegn på at, som du lærer å kjenne igjen på først som mange av disse "meldinger" og da vet forstå og tolke, kommer til slutt å være forberedt som de sier opphøyet, for å få spesifikt ber om et ønske om å følge og ordentlig høre disse meldingene universet sender oss kontinuerlig for å hjelpe forfattere.

Det er som begynner å studere et nytt språk, må du vise empati med sine egne funksjoner for å lære å snakke og lese.

Dessverre ingen kan lese disse meldingene for oss, fordi de er rettet utelukkende til hver enkelt, slik at hver kan dekryptere seg selv.

Så den eneste måten er at hver person begynner å studere, fordi det er ukjent hvor disse meldingene kan komme; noen ganger vi hører eller ser noe på gaten, på TV, eller bare tanker som kommer til hjernen som innsikt knyttet separate hendelser, som til sammen gir oss svar eller indikere neste skritt vi må ta til vår neste suksess .

Fra nå heretter sannheten i "Word" begynner å utfolde seg, som ønsker å forstå som forstår.

Hvis du vil vite mer om Law of Attraction og få tilgang til en katalog med de beste linker til bøker og artikler som arbeider med Law of Attraction og Quantum Physics du kan legge inn gratis Enmar del Plata, Argentina, til hele verden, Walter Daniel Genga.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha