Law of Attraction - Mål

Hvis du ser tittelen på denne artikkelen vil du spørre deg selv om du snakker om loven om tiltrekning det skal ikke ha vært "begjær" heller enn målene?.

Og så vil jeg svare: I min forrige kommentar sa jeg alltid, men enda mer så når vi startet i bevisst anvendelse av loven om tiltrekning, må vi gå trinnvis oppfylle hver av de elementer som er nødvendige for å unngå å snuble over vår egen utålmodighet.

Hvis vi starter med et stort ønske ubevisst våre inngrodd begrensende tanker boikotter oss hva vi foreslår, for å fortelle oss hva vi "spør" er nesten uvirkelig, og selv om vi skulle ønske, på den annen side føler at anmodningen er utenfor vår normale prestasjoner.

Så da vi startet vi har små ting å være ønsket, og som er dyktig vil gå øke sin betydning eller betydning, å tro på oss selv og i styrken vi har i våre sinn.

Så igjen det er der tittelen på dette notatet. Først bare ønsker vi foreslå mål, eller i det minste, et ønske, men med et mål eller spor for å møte dette ønsket og alltid, og dette er det viktigste, ved å se på oss selv og ikke i hvem vi har ved siden av eller front.

Livet ble gjort for hver enkelt å vokse sentimental eller økonomisk til der du vil ønske å gjøre det uansett hvem vi har neste, langt mindre at vi må konkurrere med det.

Hvis du ser på denne personen, bør dette gjøres med en følelse av å ville imitere hvor godt du gjør noe som ligner på vår foreslåtte mål eller ønske, men ikke fra synspunkt av å kjøre et løp, og ønsker å oppnå, fordi mesteparten av tiden vi ser at ikke bare ikke nå det, men dette går lenger.

Og gjør det samme analyse, men i revers, hvis vi ser tilbake for å se hvem vi ikke har nådd oss, er alt vi oppnå at dette vil bringe oss nærmere. Og dette er slik fordi i begge tilfeller ser vi på vår frykt som ønsker å være mer enn en annen eller ikke, men være mer enn det.

Når det eneste viktige er å se på oss selv hele tiden, ikke av egoisme, men å forme oss selv stadig å foreslå mål for vårt arbeid hver dag for å gjøre det bedre enn i går.

Hvis det var daglig og felles mål i alle våre bestrebelser eller handlinger om materiale eller følelsesmessig, vil du se at etter en viss tid til å se tilbake for å finne folk som tidligere hadde dem langt foran deg. Og da de forteller deg hvordan du skal oppnå det?.

Og så vil de innse at konkurrere mot andre ikke bringe mange fordeler, for eksempel gjøre mot deg selv. Den "motstander" for å beseire en, de andre er bare stipendiat livets vei.

Så husk at målet er å se på deg selv og foreslå ønsker å forbedre hver dag, og fra start læring med disse rasjonelle ønskene kan selv i et annet trinn til å arbeide med de åndelige lyster, det vil si som ikke har tilknytning til det som på den tiden vi kan vurdere en rimelig oppnåelige mål, men våre ønsker kan være det største vi noen gang har drømt om.

Hvis du vil vite mer om Law of Attraction og få tilgang til en katalog med de beste linkene til bøker og artikler som arbeider med Law of Attraction og Quantum Physics du kan legge inn gratis i Mar del Plata, Argentina, til alle, Walter Daniel Genga.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha