Law of Attraction - og betydningen av nr 40

I forrige artikkel forklarer vi at The Law of Attraction er akkurat det verktøyet gitt oss av Gud, slik at på bakgrunn av å være godt om oss selv og fornøyd med livet, kan vi da forholde seg til "mission" betrodd oss hver enkelt av oss. Og at oppdraget er til oss av Gud i en alder av 40 år.

Nå fordi i den alderen?. Vel det må vi henvise til betydningen av tallet førti i kristendommen:

Tallet 40 har sin egen symbolikk, representerer endringen fra en periode til en annen.

Hvert 40. år, opplevd en radikal endring i atferd: forlater side den gamle til å starte noe nytt, en annen mann han er, en annen generasjon.

Førti år med en mann som representerer rensing og forberedelse til denne nye fasen.

Det vil si, i løpet av disse førti årene man være åndelig forberedt på å åpne sinnet til informasjon og kunnskap som vil bli gitt gjennom underbevisstheten til å kjøre hva alle kom til verden for å materialisere seg.

Derfor, ved siden av datoen for overholdelse av 40, litt tidligere eller litt senere, underbevissthet gjennom en drøm eller intuisjon eller noen tegn på at du ringe vår oppmerksomhet til noe vi ser eller hører om en annen person, skal vi kommunisere i den alderen, det oppdraget som tilsvarer hver enkelt av oss.

Bibelen har mye av disse symbolene gjennom ulike historiske hendelser:

· Flommen varte 40 dager og 40 netter.

· Israelittene var 40 år i ørkenen.

· Moses er fortsatt 40 dager på Mount Sinai.

· Jesus skal faste i 40 dager.

Og spesielt Law of Attraction, mann, uansett hva du blir kjent med innholdet i denne undervisningen tilfeldig eller gjennom kommentarene fra andre; i de fleste tilfeller selv-eksperimentering akseptere tanken som formidler denne "Law", mellom 40 og 50 år. Som før, er ånden ikke klar, og vil avvise det nye som blir oppdaget av skepsis innpodet sin egen bevisste vilje.

Hvis du vil vite mer om Law of Attraction og få tilgang til en katalog med de beste linker til bøker og artikler som arbeider med Law of Attraction og Quantum Physics kan gå inn i Mar del Plata, Argentina, til hele verden, Walter Daniel Genga.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha