Lederskap og teamarbeid - Markedsføring med artikler-Technique 2-Part

Denne artikkelen er definitivt dedikert til nybegynner gründere som ønsker å gjøre sine første skritt inn i verden av markedsføring med artikler, og jeg ønsker å fortelle deg at det eneste kravet for å skrive artikler er i stand til å snakke og skrive.

Hvis du ønsker å begynne å skrive den første artikkelen, og vet ikke hvordan, jeg skal lære deg en svært enkel, men veldig praktisk teknikk som vil hjelpe deg å skrive den første artikkelen, spesielt hvis du er redd for å skrive, hvis du tenker på at du ikke er en god forfatter eller du forestille deg at skriving er for vanskelig for deg.

Denne teknikken jeg lærte i programmet, hvis skaperen er Carlos Gallego, og jeg lærte av en kollega som har delt med oss ​​sine ledsagere dette programmet, hvor hun skriver artikler for bloggen din.

Partneren min sa det var veldig vanskelig for henne å sitte i stolen ved datamaskinen og skrive, når du ser på skjermen, alle ideer forsvinne, så gjør følgende: velger et tema som du liker og begynner å snakke, men med mobilen registrerer hva han sier.

Øvelse:

1. Forbered deg mentalt på at du blir en forfatter, snarere en skaperen av innhold. Du må være klar over at det å skrive artikler er litt forskjellig fra å være en forfatter av litteratur.

2. Velg et emne du elsker, du er lidenskapelig om, eller ønsker å tilegne seg en ferdighet, noe du vil lære mye, vil du lære.

3. Begynn å snakke om dette problemet, men ikke glem å ta det opp med mobilen, med din iPad, Ifon, eller noen form for opptaksenhet.

4. Åpne et Word-dokument, og begynn å skrive hva du har spilt inn, sette deg opp telefonen, du hører materialet sakte mens du skriver, ved hjelp av teknikken i denne artikkelen. Jeg anbefaler Word fordi den har også en grammatikkontrollen automatisk.

På slutten la meg en kommentar, vil jeg gjerne vite din mening om denne artikkelen, og også din mening betyr noe for meg.

Hvis du likte denne artikkelen, jeg vurdere det og dele den med dine venner på Twitter, Facebook og Stumble Upon

Tusen takk. Matei Toader

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha