Legging konsekvenser på etterspørselen etter amerikanske statsborgerskap

 Voksne innvandrere som ønsker å bli amerikanske statsborgere må sende inn et søknadsskjema som heter N-400 statsborgerskap søknad. Department of Homeland Security gir detaljerte instruksjoner om hvordan du fylle ut skjemaet, kriterier, honorarer og andre dokumenter som skal følge søknaden. Løgn eller unnlater å utlevere informasjon om programmet vil føre til avslag på statsborgerskap søknad og andre sanksjoner. Du kan også møte straffeforfølgelse.

 Federal Agencies

 US Citizenship and Immigration Services er byrået av Department of Homeland Security, som overvåker innvandring programmer og statsborgerskap. US Immigration and Customs Enforcement er det største undersøkende byrå i DHS og det undersøker uredelige påstander til statsborgerskap.

 Denial of Citizenship Application

 En del av søknad om statsborgerskap er en beslutning som du er en person med god karakter. Tjenestene til Citizenship and Immigration fra USA mener at du er kvalifisert for statsborgerskap hvis du har blitt dømt for visse forbrytelser, som drap eller annen grov forbrytelse. Andre lovbrudd kan diskvalifisere deg for statsborgerskap for en viss periode. Men hvis du lyver om disse lovbruddene, USCIS nekte statsborgerskap søknad selv om lovbruddet i seg selv var ikke en som ville resultere i fornektelse. Løgn er en indikasjon på at du mangler god moralsk karakter.

 Denaturalization

 Denaturalization betyr tilbakekall av statsborgerskap. Hvis du får amerikansk statsborgerskap ved natura og regjeringen senere oppdager du ikke var kvalifisert for statsborgerskap da han ble innvilget statsborgerskap vil bli opphevet, og du kan bli deportert. Den føderale regjeringen kan iverksette en sivil sak eller filing kriminell denaturalization.

 Straff

 I tillegg til tilbakekall av statsborgerskap og utvisning som mulig, maksimumsstraffen for naturalise svindel i 2010 var 10 år i fengsel og en bot på $ 250.000. I noen tilfeller kan noen som løy på et statsborgerskap søknad bli forvrengt, men lov til å forbli i USA under oppsyn av den amerikanske Prøvetid Office.

 Barn av amerikanske borgere

 Barn av amerikanske borgere er automatisk amerikanske statsborgere. Biologiske eller adopterte barn av amerikanske borgere som ble født i USA utenfor kan be om et sertifikat av statsborgerskap ved å presentere Form N-600, Søknad om statsborgerskap sertifikat, hvis de bor i USA Barn som bor i utlandet må sende inn skjema N-600K, Søknad om statsborgerskap og Utstedelse av sertifikat etter § 322. Den amerikansk statsborger foreldre eller verge må sende søknad for barn under 18 år Straff for å ligge på Form N-600 eller N-600K inkluderer avslag på søknaden. Den voksne form av innskudd kunne ansikt bøter eller straffeforfølgelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha