Leter du etter en god madrass. Del 1

Madrassen er en av de viktigste tingene i huset vårt, og kvaliteten på madrassen avhenger av vår hvile. Mange folk ikke tar på alvor dette, men en dårlig madrass eller allerede er i dårlig forfatning kan provosere ryggsmerter, og vi vil ikke tillate en god restitusjon og regenerere. Og hvis vi ikke kan sove godt, vil våre prestasjoner og helse påvirkes neste dag.

Vanligvis en person sover i gjennomsnitt 8 timer, er dette en tredjedel av vår tid og en tredjedel av våre liv. Det er derfor det er viktig å være godt informert om den type madrass som passer best til din kropp og hvordan du skal sove, det avhenger av hvorvidt sove godt. I markedet er det mange typer madrasser: Vår, skum, latex, minne skum, futon, luft, vann, madrasser ...

Av de nettopp nevnte jeg skal snakke i en serie artikler typer madrasser som jeg personlig har prøvd og som jeg har rapportert i min søken etter en god madrass. Gitt at i dag har mange ryggsmerter og mine madrass fjærer allerede deformert, har jeg blitt tvunget til det siste for å se etter en ny madrass og informere spesielt meg som er best for meg og i den prosessen jeg har lært mye.

I dag vil jeg skrive om fjærmadrass, jeg har en fjærmadrass, men det har blitt deformert og det er bare 3 år jeg har kjøpt det, mange sier det er delvis grunnen til basen, som holder madrassen er ikke god kvalitet, på grunnlag vil jeg skrive en annen gang, men jeg kan ikke unnlate å nevne at tre år siden av uvitenhet Jeg kjøpte en seng med madrass inkludert, og på den tiden min prioritet var å gjøre det ser så billig og hva du betaler.

Fjærmadrasser kommer i forskjellige former og varierende grad av kvalitet. De kommer fra kontinuerlig wire, og kvitt individuelle fjærer enkelte kilder. Våren er en wire sikksakk eller dobbel spiral, vanligvis gitt, men isolerer ikke bevegelsene til den personen du sover.

I tilfellet av disse individuelle fjærer er de forbundet med hverandre ved ledninger. Hvis tilkoblingene er knappe madrass vil deformeres med bruk. De nye modellene har systemer som sikrer uavhengig pocket spring break for hvert område av kroppen. Disse sylinderformet sylinder fjærer og er ofte sikret å unngå forstyrrende lyder på grunn av friksjon.

Denne type madrasser noen ganger kommer med dobbeltsidig, en for sommeren med kjøligere materialer som bomull og andre siden for tiden vinteren kommer med ull i stedet for bomull. Som for det ytterste laget består av blanding stoff som i stor grad påvirke kursen i forhold til kvalitet.

Problemet er at havna gir over tid, synker og blir tøff. Hvis de ikke er forsterket i områder med mer press som skuldre og hofter med tiden de deformere de allerede kjente konsekvenser. Hvis du kjøper en fjærmadrass sørger for at disse områdene har forsterket press, madrassen gir god støtte og en god passform til kroppen din. Det er best å gå til butikken og prøve madrassen selv.

I neste artikkel i denne serien vil jeg skrive om foam og det jeg har lært om dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha