Leve sammen i par

Når vi velger å leve i par, må du tenke på det, veie fordeler og ulemper, fordi begynne å leve sammen med partneren din, ikke bare gjøre et hull i garderoben, men er et liv sammen.

Hvis de begynner å leve sammen uten ideen om et liv i vanlig er det lite sannsynlig å spre seg til de første hindringene annet å gjøre det med at intensjonen, bevisst. Det er ikke mine er "vår" fordi de blir et team, flette, et mål som bare kan oppnås med vilje og kjærlighet.

For å sikre en god start er viktig å etablere retningslinjer, retningslinjer for hva vi ønsker. Vi må meditere godt før de bodde sammen, og tror at ved å gjøre det skal vare livet ut. Og når du har gjort dette veies og det er etablert retningslinjer, bør markere et før og etter i våre liv. Når live er svært viktig for å markere skillet mellom mitt gamle liv og mitt nye liv. For det aldri bli det samme, og vi må være klare og gjøres best med en god middag, for det innenlandske partnerskap kan være fantastisk. Vel, endelig si at par som bor sammen eller ikke, er gjensidig gledelig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha