Løgnen av lette produkter

Løgnen av lette produkter

Panic økende vekt stadig får flere tilhengere som gjør endre kostholdet til mat som vanligvis er dannet av det. For dette, og slik at vi kan gi disse luner, flere og flere produsenter slipper matvarer på markedet vurderes som lav kalori. De kalles lys, men vær forsiktig med dette som det kan ha en dobbel spill som vi vet.

Først av alt, hva som er i tankene er at produktene er mer ansett mild fordi de hjelper oss å opprettholde vekten og unngå overdrevent inntak av fett og raffinert sukker.

Men ingenting er lengre fra virkeligheten, siden disse er ikke alltid hva de synes, og at for å få riktig mat og smaken som etterligner den faktiske bruken av andre stoffer som ikke er gunstig for kroppen etter behov.

Sukker-fri mat

Først fokuserer vi på matvarer som eliminerer sukker. Disse ble opprinnelig utviklet for diabetikere for å fjerne en del av sukkerne, de gjenværende ingrediensene fortsette å være den samme, slik at nivåene av fett og andre forblir nøyaktig den samme, genererer den samme virkning på kroppen.

Tiden for å erstatte sukker er vanligvis laget med kunstige stoffer. Dette er kjent som søtningsmidler, har de en rekke negative virkninger i kroppen, eller har en fortsatt bruk, fordi de har en effekt som til slutt ender opp i kroppen for å generere en rekke feil. Til dette må vi legge til at noen av dem vurderes som potensielt kreftfremkallende.

Fettfattig mat

I andre tilfeller er det ingen fete matvarer. Disse er kjent som lav-fett eller lavt fettinnhold. Dette betyr ikke at disse matvarene ikke inneholder kalorier. Mange matvarer er ikke fett eller lavt fettinnhold, men å forbedre sin smak sukker eller sirup tilsettes for å forbedre sin tekstur, som fører til at antall kalorier økes med disse stoffene.

Det er svært viktig å ta hensyn til dette, og absolutt ikke misbruke denne type mat, og som til slutt effekten det kan ha på kroppen vår vil være mer skadelig enn gunstig. Ja, det er sant at overkant av alt er dårlig, og derfor, kontrollere og vedlikeholde et rikt og variert kosthold er viktig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha