Lincoln Navigator Problemer

 Debuterte for modellåret 1998, er luksus delingen av Ford Motor Company, Lincoln Navigator SUV den første full-size luksus SUV og den første Lincoln. Han sluttet seg til evnene til en SUV med egenskapene til en luksussedan. Det er nå inne i sin tredje generasjon av produksjon.

 Store problemer første generasjon

 Hyppige problemer med første generasjon Lincoln Navigators er hovedsakelig knyttet motor og suspensjon. I Navigators med 5,4 liters motorer, tennspoler og støvler kan mislykkes. Noen biler kan ha defekt EGR differensialtrykket tilbakemeldinger og masse luft sensorer. I tillegg er noen motorer - Navigators er de med fire hjul - kanskje ikke fungerer, med en pris som varierer i henhold til den spesifikke delen som skal erstattes eller fast.

 Andre problemer første generasjon

 Andre problemer inkluderer første generasjon Navigator kaldstart problemer som kan løses med installasjon av et PCV system tjeneste kit; uforklarlig lys luftfjæring indikatoren, noe som ville kreve en ny suspensjon kontrollmodul; og funksjoner av defekte key-off tilbehør elektriske høflighet, som kan festes med bytter batteri saver stafetten. 1998 Lincoln Navigators er spesifikke motoriske problemer forårsaket av oksygen sensor skadet A / C kondens og dempede lyder. I disse tilfellene må rørene skal viderekobles, og må flyttes stabilisatorstag.

 Store problemer 2nd Generation

 De fleste problemer med andre generasjon Lincoln Navigators påvirke de to første modell år 2003 og 2004. De har klimaanlegg upålitelig, krever installasjon av termostatbryteren for å fikse; og akkumulering av overdreven bremsestøv som kunne vært unngått med reviderte buffere. Opphopning av vann i frontlys forsamlingen krever RTV silikon eller svart bånd. Noe støy suspensjon kan løses med installasjon av clutch fjærer i front differensial.

 Andre saker 2nd Generation

 Andre problemer inkluderer chatting bakhjulene, noe som ville kreve installasjon av en revidert clutch pack. I tillegg kan enkelte 2006 biler får problemer knyttet til motor Navigators første generasjon - nemlig svikt i tennspoler og støvler, og differensialtrykk tilbakemeldinger EGR og masse luft sensorer.

 3. generasjon Problemer

 Problemer med tredje generasjons Lincoln Navigators er relativt små. Lavt drivstoff rail crossover rør og skjøre dørhåndtak er omfattet av tilbakekallingen av fabrikken.

(0)
(1)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha