Lindre hoste - Hjemmelaget rettsmidler og naturlig tips for å lindre hoste

Lindre hoste - Hjemmelaget rettsmidler og naturlig tips for å lindre hoste

Lyst til å avlaste den ubehagelige og vedvarende hoste, men vet ikke hva jeg skal gjøre med det? Vel, i dag fortalte vi deg noen enkle tips for å bidra til å sette en stopper for hoste som å ta antihistaminer, innånding eller fuktighet drikke rikelig med væske, blant andre.

Hoste er en voldsom frigjøring av luft fra lungene og er produsert av en inflammatorisk, mekanisk, kjemisk eller termisk stimulering. Det er veldig vanlig som vedvarer etter å ha fått en forkjølelse eller sykdom.

Les også: "Hva skal til for å avlaste hoste?"

Hjem rettsmidler for å lindre hoste

Lider det er ikke en rett av god smak, så vi presentere noen hjemme rettsmidler for å lindre vedvarende hoste:

  • Ta en slimløsende sirup. De er veldig typisk i disse tilfellene, og selges uten resept. Hjelpe løsne slim eller slim som vedvarer luftrom.
  • Ta antihistaminer for å lindre hoste. Hjelper sette en stopper for lunger under en kald. Mest døsig, så det er bedre å ta det før sengetid.
  • Den Echinacea er et naturlig alternativ for å hjelpe immunsystemet og kan også være nyttig i behandling for å lindre hoste.
  • Bruk en nasal saltvann spray for å løsne slim i nese og svelg.
  • Inhalerer fuktighet, siden det kan være nyttig å løsne smuss som er igjen i halsen. Du kan gjøre det etter et varmt bad, lukke døren bad og sette et håndkle på bunnen av døren og gulvet. For 15 minutter inhalerer dampen som dannes på badet.
  • Drikk rikelig med vann, buljong eller fruktjuice enn sitrus.
  • Prøv å løsne lunger på en fysisk måte. Be om hjelp fra noen som kan gi deg et klapp på skulderen med hule hånd gjentatte ganger. Bør starte fra bunnen og opp til nakken og unngå området av nyrene.
  • Suck man hoste dråpe, siden den geléaktige stoffet som har inne dekke halsen og vil hoste mindre.
  • En veldig klassisk middel for å lindre hoste er honning. En sitron te med varmt vann og honning er sterkt anbefalt å avslutte den.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha