Logg inn ark

 En felles oppgave i Word er å skape sign-in ark. Du vet hvilken type dokument som jeg over-en der arket er fylt med horisontale linjer for folk å skrive navn, adresse og andre detaljer.

 Det er flere måter du kan gjøre de horisontale linjene i Word. En måte er at du kan skrive tre streker, trykk Enter et par ganger, skriv tre linjer, trykk Enter et par ganger, og fortsette å gjøre dette til du kommer til slutten av siden. Du kan også bruke funksjonstabellen fra Word til å lage en tabell for informasjon som vil mate folk, og så bare legge til en nedre kant av cellene vil bli fylt i folket.

 Problemet er at disse metodene kan være meget irriterende over tid. Den raskeste måten jeg har funnet er å skape et Word stil for din sign-in linjer. Denne stilen må stole på kreativt søkt utvalg av kategoriene for å utforme de horisontale linjene. For eksempel, hvis du ønsker å forlate rommet for et navn, adresse og telefonnummer, har du tre horisontale linjer med to tomrommene mellom de tre. Du kan lage en slik linje ved hjelp av faner. Akkurat som følger:

  •  2 centimeter, riktig begrunnet, understreker leder
  •  2,5 tommer, venstrejustert, ingen leder
  •  4,5 inches, rett begrunnet, understreker leder
  •  5 centimeter, venstrejustert, ingen leder
  •  6,5 inches, rett begrunnet, understreker leder

 Det vil også være nyttig for den delen av Space Før attributtet satt til noe sånt som 18 poeng.

 Med definert stil, men sørg for at side marginene er satt til en centimeter til venstre og høyre, og du er klar til å gå. Påfør stil til en seksjon, og alt du trenger å gjøre er å trykke tab fem ganger for hver rad med understrek. Jeg finner denne tilnærmingen rask og enkel, med et profesjonelt utseende resultater.

 Word Tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Ordet her: Logg inn ark.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha