Love Roma

Et uttrykk for kjærlighet har biologiske, fysiske, følelsesmessige, åndelige, sosiale og kulturelle baser. Betydningen av en slik opplevelse, selv når det er i familien, er også under påvirkning av samfunnet, og i dag, selv av reklame og endringene i media og linker.

Ethvert forhold som bare lever i forventning om romantikk tar en sterk dose av frustrasjon og skuffelse. Romantisk kjærlighet var en stil av forholdet etablert i middelalderen, for å møte behovene til de menn og kvinner av gamle. Han banet vei for privatliv og valg av partner.

Romantisk kjærlighet er å støtte forsakelse av seg selv etter den andre, på en måte, leverings i livslang forelskelse og selvfølgelig, uskarphet, og prøve å finne den "bedre halvdel". Ufullstendige vesener som er kastet til jakten på helheten, av idealisering og veving og rakne i store forhåpninger idealisert kjærlighet.

Men romantisk kjærlighet er misvisende for alle ...

Leve drømmer, lever i illusjonen og bor i den andres øyne hele tiden er en feilslutning. Of course, i en verden som det av det tjueførste århundre, baser av romantisk kjærlighet er uholdbar. Men dype lengsler vårt hjerte bebor disse historiene, kan vi bare se i bøker med en lykkelig slutt.

Romantisk kjærlighet fordamper når vi må kjøre hver morgen for å jobbe, når utgiftene ikke nå, og når vi finner ut at vi er underlagt roller leverandør og pårørende barn. Det forsvinner i det øyeblikket hvor vår partner, og har mer frihet enn meg. Når du er på toppen av det, har vår partner eller selv blitt offer for avhengighet eller tvang som arbeid, internett, utroskap, alkohol, narkotika, gambling eller sex avhengighet.

Hvordan kan da opprettholde romantikken i forholdet, som også den nåværende liv, ber oss om å glede seg til fulle med sex, med intimitet, når som helst, når som helst. Det er sprøtt til kommersiell utnyttelse. Ingen kan opprettholde romantiske forhold hele tiden og tror at disse forventningene vil smelte til stede hele tiden i livet til paret.

Vi lever i håp om at romantisk kjærlighet barn av middelalderen. Kvinner afecticas faller i motsetninger og ambivalens, ønsker og fortjener sødme av romantisk kjærlighet, og på samme, tid de ønsker frigjøring fra bånd kjærlig engasjement som innebærer lever i et rikt romantisk kjærlighet.

Menn godtar ikke gi opp sitt utkast arbeidslivet eller liv. De er ikke villige til å leve sine følelsesmessige liv bare for paret. Krev dekke alvorlige utfordringer i et svært konkurransepreget verden.

Vold har blitt i dag en form for relasjon. Han får mellom arkene, er til stede på jobb, i angrep, i trakassering, i utroskap, i patologisk sjalusi i besittelse, kontroll på mistillit.

Om denne emosjonelle klima, hvor romantisk kjærlighet er som en måte å forstå forholdet?

I våre individuelle liv må vi være mer realistisk å ikke gå så vondt. Å vite hva forventningene er romantisk og hvilke som er ekte og oppnåelig. I dag er det ikke lenger et enkelt modell par, imidlertid, er den naturlige variasjon, tradisjonelle partner, ser ut til å være unntaket heller enn regelen.

Hvorfor insisterer på å leve i en forkjærlighet for film hvor skriptene og tegn er manipulert i henhold til historien og plottet. Rethinking livet vårt som et par, er det en levedyktig og realistisk å bygge sunne relasjoner løsning.

Romantiske stunder med partneren din skje og disse trenger for å nyte og oppmuntre, men å kreve at et forhold fylt med ballader, dikt, sang og falske forhåpninger.

Samfunnet tilsier modellene, lever vi som seg selv, men tilbake til oss selv og bestemme hvordan vi ønsker å leve som et par. Bare vi kan få det svaret og unngå mye smerte og lidelse.

Ønsker å leve i middelalderen og deres verden, da, må være villig til å bo i slott og fengsler, fengsler og fakler tennes bare en del av kjærlighet og forhold. I prinser som rednings- og kvinner som ønsker å bli reddet på alle kostnader for tapre ridder alltid frigjøre din indre tomhet.

Tankene er der, er opp til deg, hva du trenger og ønsker ...

Takk for lesing, min misjon og intensjonen er den emosjonelle livskvalitet ...

Hvis noen av elementene du finner interessant ville være bra å skrive meg, og hvis ikke, også. Vi har også elektronisk utstyr der vi florerer mer om dette problemet og hvordan du kan overvinne den.

Hvordan å gjenopprette tilliten i Love: sår og arr i forholdet. Finn ut her

Abonner på vårt nyhetsbrev og få for gratis: De ti bud av gift livet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha