Lover å beskytte deg mot Parental fremmedgjøring i Pennsylvania

 Når foreldre skilles, kan sinne eller harme påvirke deres evne til å oppdra et barn sammen. Teorien om foreldrenes fremmedgjøring beskriver den negative effekten av gjennomføringen av en av foreldrene påvirke forholdet til den andre forelder med barnet sitt. Noen jurister og psykiatere bruker foreldrenes fremmedgjøring å forklare avvisningen av et barn å tilbringe tid med en ikke-omsorg foreldre. I Pennsylvania, kan de statlige lover om barnefordeling og vold i hjemmet hjelpe foreldre bekymrer foreldre fremmedgjøring.

 Av forvaring bestillinger

 Når foreldre har en Pennsylvania rettskjennelse for varetekt, rekkefølgen bestemme rettighetene til hver av foreldrene, blant annet hvor mye tid tilbrakt sammen med barnet. Rettskjennelse sier juridisk forvaring og fysisk varetekt. I Pennsylvania, de fleste foreldre dele foreldreretten, noe som betyr at begge foreldre har rett til å delta i viktige avgjørelser om livet til barnet. I felles foreldreansvar, kan en av foreldrene ikke kontrollere barnets liv og ta beslutninger uten involvering av den andre forelderen. Følgelig kan en mor eller far som bekymrer foreldre fremmedgjøring ønsker å be om felles foreldreansvar. Rekkefølgen på den fysiske forvaring av foreldre retten forklarer hyppigheten av kontakt mellom barn og hver av foreldrene og bestemmer bosted for barnet.

 Forakt Handlinger

 Selv når foreldre har en rettskjennelse for varetekt, kan den andre forelderen forstyrre forholdet til den andre forelder med barnet, forebygge besøk eller på annen måte bryter vilkårene i den rettskjennelse . Hvis en forelder ikke adlyder en ordre fra retten, kan den andre av foreldrene be om endring eller gjennomføring av en domstol i Pennsylvania. For eksempel, hvis en omsorg foreldre hindrer besøk kreves av rettskjennelse eller en ikke-omsorg foreldre nekter å returnere barnet etter et besøk, kan den andre av foreldrene be om bistand fra domstolene. Under Pennsylvania loven, kan morselskapet søkende håndhevelse sende inn en sivil forakt bevegelse mot den av foreldrene som ikke overholder en varetekt rekkefølge. I et tilfelle av forakt, kan dommeren straffe ikke-kompatible forelder til et fint, et pålegg om å betale saksomkostninger på den andre forelderen eller fengsel tidsperiode. Forakt kan være en disincentive å gjennomføre fører til foreldrenes fremmedgjøring.

 Verne bestillinger

 Forskning og stipend i teorien om foreldrenes fremmedgjøring omhandler påstander om vold som en måte for foreldre å begrense forholdet til den andre forelder med barnet sitt. Pennsylvania loven inneholder mange bestemmelser for å beskytte barn og familier mot vold i hjemmet. Loven fastsetter også de juridiske prosedyrene for å eliminere falske påstander for det formål varetekt tvister. Staten setter en bestemt tidsplan og prosessuelle krav for utstedelse av vold fredning. En forelder kan være i stand til å få en bestilling av midlertidig beskyttelse, men spørsmålet om en langsiktig beskyttende rekkefølge avhenger av skjønn av en dommer, etter en full høring. Den fulle høringen gjør at foreldre anklaget for å presentere bevis, gi en forklaring og fortsett med hjelp av en advokat, om nødvendig.

 Vold i nære relasjoner og Lagring

 Hvis en domstol i Pennsylvania avgir et funn av vold begått av en av foreldrene, loven i staten krever undersøkelse av fornærmende oppførsel av moren i barnefordelingssaken. Statlige loven beskytter mot foreldrenes fremmedgjøring ved å kreve omfattende prosedyrer for å avgjøre om vold i nære relasjoner har oppstått. Retten må vurdere bevis for vold når de bestemmer seg for en varetekt avtale om å tjene til beste for barnet. Retten kan ikke pålegge begrenset varetekt, inkludert en ordre for tilsynsbesøk, uten tilstrekkelig bevis.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha