Lover om seksten ut av huset

 I USA, må du være 18 år for juridisk frigjøring fra dine foreldre og går ut, ifølge eksperter nettredaktører lov. Å forlate i en alder av 16 år, må du ha offisiell tillatelse fra dine foreldre eller kvalifisert for tidlig frigjøring. Det er noen lovbestemte unntak. På 16, kan du søke om frigjøring tidlig hvis overfor formildende omstendigheter, som er anmeldt av en tingretten og er innvilget eller avslått.

 Ekteskap

 Den Separert Foreldre Tilgang & Resource Centre bemerker at generelt, for ekteskap mellom en frigjøring av mindre tilskudd frigjør juridiske trenger foreldre forsørge sine barn. Det forutsetter at ektefellen er i stand til å støtte den mindreårige.

 Bli den militære

 SPARC hjemmeside forklarer at i de fleste stater, til å bli med de væpnede styrkene automatisk gi frigjøring til en mindreårig. I noen stater, som Ohio, unntak lovlig krever foreldrene til å støtte et barn etter å bli med i hæren. Disse unntakene omfatter generelt fortsatt behov for barnet for å få støtte.

 Å ha et barn

 Lovene om graviditet og som har et barn er basert på barnets situasjon. Ifølge SPARC, å ha et barn er ikke nok til å gi frigjøring fordi uten bevis for å støtte barnet og avkom av barnet, er det juridiske restriksjoner. Men hvis et barn har en baby, flytter ut av foreldrenes hjem og i en tilstand av behagelig liv, kan hun få frigjøring.

 Økonomisk selvstendighet og oppgivelse

 Hvis et barn forlater huset til foreldrene og skaper en situasjon i livet godt tolerert, kan det gis frigjøring. Barnet må være i stand til å gi tilstrekkelig for seg og forlate huset uten intensjon om å returnere. Lovene om denne type frigjøring er indisier og må ha en juridisk gjennomgang.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha