Low-Cost pauser fra Barcelona

Barcelona har blitt en av de mest populære turistmålene i Europa i sin egen fortjeneste. Og ikke rart: byen tilbyr en unik arkitektur, interessante museer, luksus spisestue, en agenda for endeløse hendelser og en uimotståelig natteliv, alt bare et steinkast fra sjøen. Men rundt Barcelona blinke noen perler ukjent for masseturisme og enda noen lokalbefolkningen.

I Delta del Llobregat Litoral og finner du livlige strender. Inntil nylig svært forringet, myr og sand blir gjenvunnet gradvis. I dag fans planespotting, dvs. å se og fotografere fly er ikke lenger alene i området, ledsaget av turgåere og spesielt fans fugletitting, fugletitting.

View from the sea, er silhuetten av Barcelona dominert av Tibidabo. Men hele fjellet som står Tibidabo og rundt Barcelona for Vesten er faktisk den Collserola naturpark. Dette er den ekte grønn lunge midt i byen, som ligger i sentrum av hovedstadsområdet mellom Barcelona og tettsteder i periferien som St. Cugat og Ruby. For å besøke, trenger du ikke en bil. Bare fem T-banestasjoner du finner i Middelhavet skogen.

Hans uttalelse fra beskyttet plass bygging avtatt, men er fortsatt en av de mest populære stedene å bo: i skogen og bare 20 minutter fra Plaza Catalunya. Det er et omfattende nettverk av stier og veier for fotturer. One, den såkalte Camino de las Aguas del av distriktet Vallvidrera, tilbyr kilometer langs en fantastisk panoramautsikt over byen. De som våger seg inn i skogområdet i minutter er omgitt av noen av de mest uvanlige landskap av Barcelonas periferi.

Både Vallvidrera Collserola og det er noen områder hvor du kan nyte god katalansk mat. Bemerkelsesverdig er det In-Out, en etablering med kjøkken og spisestue tjent med psykisk utviklingshemmede, som også spiser veldig godt.

Fra Collserola kan du også kan gjenerobre FGC metro og nå St. Cugat, for å nyte den berømte klosteret og en veldig fin og rolig gågate. Og for å stoppe skanning, klatre tilbake til samme FGC Metro og tilnærming Sabadell, bensinstasjoner eller som Terra Autonomous University of Barcelona. Den gamle delen av Sabadell og tradisjonell ekspansjon er en real overraskelse, med mange gågater hvor stille har en kaffe eller en iskrem. Og alt dette innen gangavstand, for retur til Plaza de Catalunya i Barcelona vil ikke koste deg mer enn en halv time unna.

Disse utflukter er økonomisk fordi de ikke trenger å leie en privat tur eller leie en bil. Hvis du også velge en av de mange tilbud med billige flyreiser til Barcelonadisponibles Internett, da har du den perfekte formelen for en tur til Barcelona lave kostnader og helt annerledes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha