Løsningen mot strekkmerker

Strekkmerker er et resultat av lesjoner som forekommer i den dypere del av huden, på nivået av kollagen og elastin. Når denne nedbrytningen skjer, åpenbart i den mest overfladiske delen. Oftest vises på innsiden av armene, mage, hofter og bryster.

T han forårsaker strekkmerker er varierte. Huden strekkes for å oppta økningen i kroppsvolumet. Huden er meget elastisk og kan tolerere strekningen selv om den er meget stor og i løpet av kort tid. Men huden har en grense, når denne grensen de dype lag av huden pause er nådd. Dette bruddet kan sees i de ytre lag av huden. Dette er det vi kjenner som strekkmerker.

Dette er ikke overraskende fordi 50 til 90% av gravide kvinner utvikler strekkmerker og ikke bare embarazadasSi det er mange årsaker som for eksempel:

  • Vektendring raskt
  • Hormonelle endringer
  • Heritage
  • Skin Health
  • Etnisk gruppe
  • Rask utvikling av muskel

Hvordan forebygge? ...

Det er svært viktig å holde huden fuktig, da dette kan forebygges med tiden eksisterer hidratadoras Hyper kremer som med kombinasjonen av alpha-hydroxy syre for å hjelpe fade strekkmerker selv år gammel

I tilfelle av svangerskapet kan du starte fra tredje måned for å bruke spesifikke anti-stretch kropp kremer eller kremer kvalitet. Godt hydrert og næring huden beholder sin elastisitet bedre og bedre tåler større strekk. I denne enkle måten risikoen for strekkmerker betydelig redusert.

Denne nye generasjonen av kremer er stadig i bevegelse med teknologi og ingen tvil om det noen gang vil være 100% trygg mulighet til å fjerne dem

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha