Lucas kilder, kunsten makt i fotball

Fotball er et vakkert ferie og kompleks art. I den illusjonen av brasilianske gjøglere kombinert; Europeiske kraft fremover; de imponerende reflekser av afrikanske bueskyttere; evnen til å bekjempe og utholdenhet av de europeiske lagene; høy presisjon drift av noen nederlandske valg; samhold og prestasjoner av Spania Vicente del Bosque; den rå kraften i tyskerne og uuttømmelig vilje mest hovne lide ubeskrivelige.

Lucas Fuentes, en av de beste spillerne gjennom tidene, kombinert flere av de kvaliteter av stor og så utmerket seg på et sted og i en tid da hans kunst fantasier fylt lerretet i historien av de vakreste sport.

Født i Uribia, et land med noen intetanende kommentator som kunne si nei fotball tradisjon. Det tar sikkert være uforberedt og uvitende, å ignorere innen land, gjørme og steiner fra hovedstaden i Øvre Guajira har spilt god fotball, som det praktiseres Lucas Fuentes, en virtuos spiller hvis viktigste funksjon var løse romantikk med mål og styrke han imponerte på hans føtter når ballen sendes mot nettverket.

Fotball er drama, smerte, styrke, rop, lidenskap og ... mål. Men fremfor alt ting fotball det er konge og derfor målscorere er dømt til å aldri bli glemt.

Lucas tok ballen, løftet hodet, så til den ene siden til den andre, lånes det til en lagkamerat og løp for å få den igjen, så igjen på scenen, løping, fikk ... men uansett hva han gjorde sin fotballminne var besatt med det motsatte nettverk og dermed tids keepere har noen gode minner fra de gangene de måtte møte.

Uribia var hans hjemby, men hans fotball krumspring hatt sin beste uttrykk i feltene Maicao og Riohacha der ble en del av uforglemmelig kaster en tid da netthinnen av fans ble oversvømmet med god fotball og støv streaming fra overalt i den legendariske sommeren La Guajira.

Hans pasninger, hans skuespill og hans mål gjorde ham til en attraktiv spiller for profesjonelle klubber og Magdalena Union, i 1970, vil du være i forkant av andre, og klarte å innlemme i sine rekker. I 70 verden bedre enn du husker og Unionen hadde stor motivasjon å ha vunnet to år tidligere utrolig og det bare tittelen i den colombianske leid spilt. Der testet han som ung gutt delt med paraguayanske og brasilianske skolen basert team med lokale tall som maestro Alfredo Arango. Den konstante kall sitt hjemland og avstanden til sine kjære gjort Lucas kom hjem tidlig uten å ha muligheten til hvert mål han holdt i hans fingernem bena.

Over tid fotball var å gi vei til familie og arbeid. Lucas avgjort i Maicao hvor han viet seg til å være en god mann, utrettelig arbeider, formidler av gode prinsipper, men fremfor alt en dyktig fotballelsker, sport som fortsatte knyttet som en trofast fan på tribunen av stadioner Maicao og Riohacha eller privilegert i stuen hans ved siden av hans beste kompis sted, Adalgisa Carrillo og hans sønn Jairo Elias. I dag Lucas er ikke lenger med oss, men hans minne liv, fordi fotball er et mål og scorers er dømt til å ikke glemme dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha