Luft håndverk for barn

 Som lærer barna om fly hjemme eller på skolen, sørg for å inkludere noen håndverket prosjekter for å tillate noen hender på læring. Ta håndverket utover gjør flyet base papir og la barna bygge sine egne planer og dekorer ved hjelp av ulike håndverks medier, resirkulerte objekter, og enda noen comestibles.

 Jet Box

 Dekorere en stor pappeske å se ut som et fly. Bruk bygging papir, maling, papir plater og aluminiumsfolie for å lage vinger, hjul, et ratt, og selv fyr. Pass på at boksen er stor nok for barnet å sitte inne slik at han kunne "stjele" hans hjemmelagde fly.

 Candy Plane

 Lag en håndverket barn vil ønske å spise når de er gjennom. Bruk Smarties i emballasjen, at kroppen av hvert plan og deretter ta en stokk med tyggegummi på toppen av hver rull med Smarties, lage vinger. Skyv en strikk gjennom hullene på to hjul rednings å deretter vikle strikken rundt kroppen og vingene for å holde flyet sammen til barna er villig til å spise godteri flyr høyt .

 Mobile planet

 Ta en del av innredningen dekorative barnehage. Be barna lage flere små papirfly som bruker dekorative origami papir eller mønstret utklippsbok papir. Gjør et kors med to treplugger og knytte dem med streng. Heng pluggene hadde ulike lengder ved hjelp av fiskesnøre eller lys wire.

 Rod Jet

 Håndverket pinner stable og gjennom den andre for å skape en form for fly. Plasser en linje eller et punkt av flytende klebemiddel mellom hver av pinner til å holde dem sammen. La barna male flyet i sine favoritt farger og dekorer med glitter, paljetter eller knapper.

 Plas skum Airplanes

 Resirkulere left plast skum skuffer som skal brukes til produksjon av fly som barna kan fly. Skjær en kropp fly, vingene og plast skum propeller og bruke lim til å følge bitene sammen. La barna dekorere flyet ved hjelp av markører, fargestifter, frimerker eller maling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha