Lukk Hvordan en logo kan være og ikke være et brudd på opphavsretten?

 Logoen til selskapet må være atskilt for å kvalifisere som et varemerke. US Bureau of Commerce Patent and Trademark forbyr bruk og registrering av varemerker som er for lik logoen til en annen companyâ € ™ s, spesielt hvis likheten fører til forvirring. Hvis du bruker et lignende selskap logo, kan du bli utsatt for brudd på varemerkerettigheter, ikke brudd på opphavsretten. Logoer er beskyttet i henhold til Varemerkeloven, ikke under loven om opphavsrett.

 Logoen som et varemerke

 Du bruker firmaets logo og andre varemerker for å identifisere dine produkter og tjenester i markedet. Merkevaren må være karakteristisk og ikke bare beskrivende, generisk eller vilkårlig. Merkevaren identifiserer produkter eller tjenester du produserer. Når forbrukerne se logoen, vet de at de kan regne med en viss kvalitet på produkt, type service og verdi for pengene. Som du utvikle din virksomhet, produkter, tjenester og omdømme, skal du bygge opp goodwill av forbrukerne i din virksomhet. Merkevarer i selskapet, for eksempel firmalogo, øke verdien over tid på grunn av høye standarder, rettferdige priser, forbruker lojalitet og anerkjennelse av bransjen.

 Lignende firmalogoer

 Hvis du designe en logo som er altfor lik logoen til en annen companyâ € ™ s, kan allmennheten ikke være i stand til å skille dine produkter eller tjenester av andre produkter og tjenester companyâ DA € ™ i samme sektor . Likheter kan inkludere farge logo, design, symboler, setninger eller emballasje elementer. I utgangspunktet kan kopiere en lignende logo synes fordelaktig. Dine piggy-backs på selskapets € ™ s suksess competitorâ, nyter sin annonsering, bruker sine lojale forbrukere og tar noe av sin markedsandel. Imidlertid kan din bedrift lide fordi du ikke kan utvikle din egen gjenkjennelige logo, bygge din egen goodwill eller tjene din egen markedsandel.

 Sannsynligheten for misforståelser faktorer

 Trademark Office tillatt å ta opp en lignende logo for din bransje konkurrenter dersom begge merkene er like nok til å forårsake forbruker forvirring. For å bestemme sannsynligheten for misforståelser, domstolene vurdere flere faktorer. En domstol evaluerer likheten av logoer, produkter, tjenester og distribusjonskanaler og styrken av merkevaren. Dommeren søker bevis for faktiske forvirring av forbrukeren og din intensjon om å bruke en lignende mark å forvirre forbrukeren.

 Varemerkeinngrep

 Når du bygger din bedrift på en logo som vises utvisket fra logoen til competitorâ € ™, kan du forvente konkurrenten din du fortsetter og retten å finne erstatningsansvarlig. Konkurren kan kreve at du spe sin merkevare, noe som betyr at du faktisk lavere i markedet på grunn av din bruk av en lignende logo. Konkurren kan også kreve varemerkeinngrep fordi du brukte logoen uten nødvendig tillatelse. Eieren av et varemerke har enerett til å bruke sin egen merkevare. Hvis eieren har registrert varemerket, er en juridisk antagelse at det er den juridiske eieren. Du kan ikke lovlig bruke logoen til et annet selskap uten samtykke.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha