Mac vs PC: Mythbusters - Consumer Guide

Det er ikke overraskende at krigen mellom Mac og PC har pågått i lang tid. Noen Mac-brukere støtter kanskje ikke PC-brukere og vice versa. Windows-brukere hevder at Mac er ikke egnet utstyr fordi de er praktiske og Mac-brukere sier at PCer er utilstrekkelig og treg. Så vi kan kreditere disse mytene? Ikke verdt å betale prisen på Mac? og Windows-PCer virkelig er virkelig forferdelig?

I denne artikkelen vil vi sammenligne de to selskapene i en veldig nøytral måte! Først, forstår vi at selskapet først ble startet, og årsakene til at selskapet er mer vellykket. Vi vil også diskutere hva som er det viktigste selskapet i dag og hva selskapet mer PC eller Mac-brukere skal også se nærmere til å vurdere de viktigste funksjonene og tekniske spesifikasjoner i begge selskaper .; Mac og PC.

Etter at du har lest denne artikkelen bør du være i stand til å bestemme hvilket selskap som passer best til dine behov. Fordi tross alt, er jeg ikke prøver å overbevise deg til å forandre deg ideene du allerede har begge produktene. Alt vi ønsker å gjøre i dette innlegget er å presentere alle fakta til deg, forbrukeren, kan avgjøre på egen hånd!

Computer Guide

Hvem begynte? Ifølge Wikipedia, den første vellykkede personlige datamaskin som inneholdt en mus og et grafisk brukergrensesnitt var Apple Macintosh, og ble innført 24. januar 1984. Et år senere, Microsoft introduserte Microsoft Windows i november 1985 som svar på økende interesse for at oppfinnelsen.

Macintosh Apple fortsatte å selge vellykket gjennom siste halvdel av 1980-tallet frem til salget begynte å avta i 1990-årene når markedet beveger seg til IBM PC som kjører Microsoft Windows-operativsystemet.

Microsoft tok raskt over datamaskinen markedet i verden, forlater Mac operativsystemet bak det. I 2009 sa Microsoft det hadde ca 91% markedsandel av operativsystemer.

Som var mer vellykket, og hvorfor?

Det er ingen hemmelighet; Microsoft dominerer verden av operativsystemer på markedet. Grunnen til denne regelen er rett og slett fordi Microsoft har utviklet sine operativsystemer for å være kompatibel med maskinvaren i et bredt spekter av IT-selskaper som Dell, IBM, HP og Sony, etc.

I tillegg har Apple utviklet programvare med tett integrasjon av Mac hardware og programvare, noe som betyr at det ikke er kompatibelt med annet datautstyr.

For å sette det i mer enkle termer, solgte Microsoft-operativsystemene for ulike programvareselskaper, slik at en bred distribusjon av sine operativsystemer. Som et resultat av dette er Microsoft mer populære enn andre operativsystemer på markedet. I mellomtiden mens Apple har strengt operativsystem designet for å passe perfekt på din egen maskinvare.

Hvem bruker det?

For dette innlegget, jeg gjorde et søk på Google for Mac- og PC-brukere, da jeg søkte for Mac-brukere, fant jeg en veldig detaljert side

Noen Mac-brukere er:

* Innenriksdepartementet som arbeidere og advokater

* Programmerere og webdesignere, selskaper som Twitter og Monster Design

* Tellere et større firma som Nelson regnskap Professionals

* Som KAA Design Group Arkitekter

* Creative slik som Linkedin, T-Pain, Hallmark, og Francis Ford Coppola

* Helse Industries slike som sykehus

* IT-teknikere, for eksempel MailWise

* Bedrifter

* Realtors

* Butikker som Paul Frank

* Forskere ved University of Manchester og American Museum of Natural History ... etc.

Da jeg prøvde å gjøre det samme søket for Windows-brukere, min innsats var forgjeves. Så jeg gikk til Microsofts nettsted, i håp om å finne noe om sine brukere og der de jobber, men jeg kunne ikke finne mye heller.

Av de ulike artiklene jeg har lest på nettet, Windows-brukere i utgangspunktet bestå av følgende:

* Brukere og kontorarbeidere

* IT Professionals

* Utviklere

* Bedriftseiere og selskaper

* Skoler og sykehus

* Banker ... etc.

Så hvilket merke som er rett?

Vel, med den eneste hensikten med dette innlegget er å vise alle fakta om begge selskapene og aktivere beslutning. Tross alt, den eneste personen som kjenner deg best, du er deg selv!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha