Manuelt Snipe i en eBay-auksjon

 Sniping er kunsten outbidding konkurrentene i de siste sekundene av en eBay auksjon uten å ha nok tid til å plassere en defensiv bud. Å gi manuell snipe, først sørge youâ € ™ re logget Følg disse trinnene for å snipe på slutten av auksjonen.:

 •  I de siste minuttene av auksjonen, søk elementet du ønsker å vinne og trykke Ctrl + N for å åpne et annet vindu på nettleseren.


   En manuell sniping systemet i aksjon.

   Holde et vindu for å tilveiebringe åpen, som vist her.

 •  Kontinuerlig klikk på reload eller refresh-knappen som vises i de siste minuttene av en auksjon, like ovenfor et bud.

   Ved omlasting elementet kontinuerlig, youâ € ™ ll ta hensyn når youâ € ™ re i slutt 60 sekunder av budene. Du kan umiddelbart se om noen andre gjør er ikke en siste liten.

 •  I budet boksen på andre nettleservinduet, skriv inn høyeste bud, og klikk deretter på et bud.

   Du er da en side som når du trykker på knappen, sluttføre og bekrefte budet på elementet. Ikke klikk Commit knappen for å kjøpe en ennå.

 •  Hvis auksjonen nærmer seg slutten, feste til din endelige tilbudet ved å klikke på Commit knappen for å kjøpe.

   Du vet når auksjonen er nesten over, fordi youâ € ™ re omlasting din primære nettleservinduet hele tiden. Jo lenger du kan holde av bud før auksjonen avsluttes, jo bedre.

 Hvis du virkelig vil ha et element sterkt nok, kan du sette opp en backup for din snipe. Prøv en tre-screen system, slik at du kan sikkerhetskopiere høyt bud i tilfelle du trenger en annen snikskytter dykk inn på motivet kan plassere fangsten umiddelbart etter din første snipe.

 Selvfølgelig, hvis du vinner den første snipe, andre og tredje vinduer er unødvendig. Men hvis du mister den første, føles det andre vinduet som en ekte livredder! Hvis youâ € ™ re bydd etter to Snipes, dona € ™ t cry. Vinneren betalt mye mer enn du var villig til å betale. Ita € ™ s ikke mye trøst, men sjelden er et element så sjelden at du bare ser det på auksjonen blokken kommer en gang i livet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha