Marihuana lover og forskrifter

 Marihuana er et stoff som brukes til rekreasjon eller medisinske formål. Det er ulovlig i de fleste land, og straffer for besittelse av små mengder personlig bruk spenner fra bøter til fengsel. Innførsel, dyrking eller besittelse av store mengder med det formål menneskehandel anses alvorlige forbrytelser, og i enkelte land står overfor dødsstraff. Ti land har avkriminalisert marihuana, og medisinsk bruk av marihuana er lovlig i enkelte land.

 Definisjon

 Marihuana er laget av bladene og blomstrende topper av cannabis sativa. Anlegget inneholder virkestoffet tetrahydrocannabinol eller THC, som er en mild hallusinogener. Hasj og hasj olje er laget av cannabis. Hamp og hamp frø, som brukes i fugl frø og fremstilling av papir og tekstil er av en annen type cannabis som ikke har en høy konsentrasjon av tetrahydrocannabinol. Det er mange nye og arkaiske slang brukt for dette stoffet, for eksempel: pot, weed, gress, ganja, knopp, 420, reefer, doobie, kronisk sløv.

 Amerikansk lov

 Under Controlled Substances Act, er marihuana regnes som en Schedule en substans Schedule 1 stoffene har et potensial for misbruk. Ifølge US Drug Enforcement Administration, har femten stater legalisert bruk av medisinsk marihuana med restriksjoner, fra desember 2010. Statene er: Alaska, Arizona, California, Colorado, DC, Hawaii, Maine, Michigan, Montana, Nevada, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Vermont og Washington. Maryland vedtatt en lov som krever bruk av medisinsk marihuana kan brukes som et forsvar i retten, men staten har ikke legalisert bruken. Det er viktig å merke seg at den føderale regjeringen kan håndheve føderale lover og medisinsk marihuana brukere stoppe medisinsk marihuana selv i stater som har legalisert bruken.

 International Law

 Internasjonale marihuana lover er ofte en gråsone. Selv om teknisk ulovlig i de fleste land, er noen land, for eksempel Holland, kjent for sin toleranse av marihuana bruk. I Canada er marihuana regnes som en planlagt stoff i kategori 2. Følgende land har avkriminalisert eller lover jakten avslappet mot marihuana: Belgia, Tyskland, Argentina, Spania, Portugal og Ecuador. Medisinsk bruk av marihuana er tillatt i Canada, Finland og Israel. Fordi lovene endres ofte, er det viktig å sjekke lovene i landet eller regionen der du reiser hvis du planlegger å bruke medisinsk marihuana.

 Medisinsk marihuana

 Ifølge Health Canada, er medisinsk bruk av marihuana godkjent for alvorlige eller vedvarende smerter og muskelspasmer forårsaket av multippel sklerose, ryggmargsskade eller sykdom. Det er også godkjent for sterke smerter, anoreksi, vekttap, kakeksi og alvorlig kvalme mot kreft, hiv og aids, og sterke smerter av leddgikt og visse typer anfall .

 Avkriminalisering

 Avkriminalisering er ikke det samme som legalisering. Når visse handlinger er ikke lenger vurderes av et selskap å være kriminelle, kan de bli avkriminalisert; Imidlertid er aktiviteter fortsatt regulert og straffes som en bot. Forbud mot alkohol var et eksempel på kriminalisering og forbud endte ble legalisert. Avkriminalisering reflekterer generelt offentlig etterspørsel for endringer i lovverket reflekterer kulturelle skikker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha