Med hvilken holdning svare deg til livet?

Denne vakre historien jeg har hørt fra en høyttaler og motivator Miguel Angel Cornejo i en av hans forelesninger, og siden da når ting ikke går som jeg håper, eller mangel på tillit til meg selv stoppet mine skritt i minnet mitt kommer fra denne historien, som driver meg til å endre min holdning og kaste ringen.

Så i denne artikkelen vil jeg dele med dere denne fantastiske leksjon i holdning til livet.

Dette er en sann historie om Itzhat Perlman, en fiolinist med en stor musikalsk karriere, også kjent under solo fiolin spilles på soundtracket til filmen "Schindlers liste".

Perlman meste av sitt liv måtte gå med vanskeligheter og bistått med krykker på grunn av poliomeliti sykdom som rammet bena som barn. I en av sine konserter, plutselig en av de fire strenger av fiolinen er brutt ved synet av publikum. Publikum trodde det ville endre eller fiolin streng sikkert opp igjen etter det er kjent at du ikke kan spille en symfoni med en fiolin med tre strenger.

Men Perlman, fiolin eller endret eller etterfylt tau. I stedet ventet han et øyeblikk, så på bena, så han på sin fiolin, og deretter ga signal til regissøren for å fortsette konserten.

Han klarte å få lyden av hans fiolin den kvelden ringte med en lidenskap og majestet som aldri hadde blitt hørt før. Da han var ferdig å spille, folk jublet opp og hyllet ham som alltid. Når konserten reportere spurte hvorfor han bestemte seg for å fortsette å spille, som han svarte: "noen".

Fantastisk historie å reflektere og vurdere hvordan du reagerer holdning til livet.

Du er å lage musikk med det du har i hendene?

Eller er du venter på et mirakel som vil bringe deg hva du ennå ikke har, og tror du må begynne å lage lyder sangen din?

Vel av erfaring tør jeg å fortelle deg, eller du kjøper et behagelig sted å holde venter, eller du putter grus og holdning og lage din egen mirakel stol.

Jeg kan forsikre deg at når du oppnå "synge sangen av livet ditt" med det som er, med det som har vært deg, med det du har, og selv med det du trenger, ikke mister muligheten til å synge hvor og hvordan, fordi i ditt hjerte du vet at til tross for vanskelige forhold og frykt eller tvil, mens du kjører blod i årene, mens det et tegn på liv i deg, du har fortsatt mye musikk å gjøre med hva som er og hva som vil ha Jeg bodde!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha