Med Popfax Gjør iPhone om til en faksmaskin umiddelbart

Etter strategien for utvidelse av fakstjenester til mobile enheter, en global leverandør av Internett-faks-tjenester kunngjør lanseringen av sin gratis iPhone applikasjon faks. Det Popfax nå brukes til de fleste mobile enheter til kundene.

Den nye applikasjonen heter Popcompanion mobilitet og øker brukerens produktivitet ved å gi muligheten til å sende og motta fakser og administrere Popfax konto direkte fra din iPhone, hvor som helst og når som helst. Kort sagt, blir telefonen en smarttelefon til en mobil faksmaskinen, som er svært enkel å bruke: ingen flere papir og fargestoff kostnader, ingen telefonlinje, kun din mobiltelefon med profesjonelle faksløsninger.

Den Popcompanion er mye mer enn et enkelt program for å sende fakser fra en smarttelefon - det er et komplett unified messaging verktøy med et bredt spekter av funksjoner:

- Fakse enkel tekstfil bla en lokal mappe, eller sende fakser med en cover.

- Mottak av gratis faks og SMS-sending ilimitada.- over hele verden.

- Motta talemeldinger og tilpasse hilsen meldingen

- Ledelsen og innstillinger av dine kontodata

- Ledelsen i kontaktene og bruke telefonkontakter og Popfax å sende faksmeldinger.

Den Popcompanion for iPhone er tilgjengelig på Apples App Store. Alle kan teste programmet ved å signere den gratis prøveperioden tilbyr

Ved å sørge for at Popfax mobil er egnet for din bedrift behov faks, kan du ta neste skritt å velge en av de planer tilgjengelig til veldig rimelige priser.

Omtrent

Via e-post, desktop verktøy Popcompanion eller skriver som kan installeres på alle stasjonære PC. Du kan integrere våre programmer til din back office eller front office-system, som gjør at ytelsen til transaksjons oppgaver via faks.

Tjenesten ble lansert av det franske selskapet grunnlagt av Vladimir Popesco Popfax, og har vært markedsført siden 2006 på grunnlag av en "programvare som en tjeneste" forretningsmodell. Det er både en løsning for enkelte fagfolk og for bedriftskunder som bruker denne outsourcet løsning for å møte deres faksing behov. Du kan bytte ut faksmaskin, fax server, kan brukes som en mobil fax flåte, eller tilpasse seg en transaksjons søknad.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha