Medical Transcription: Prosedyre Merknader

 Prosedyrer som du kan se i det medisinske transkripsjon variere fra å plassere en fôring tube, til kardio å rette en hjerterytmen for en koloskopi - nesten alt en fullverdig operasjonsstue og kirurgiske teamet nødvendig.

 Mange prosedyrer diagnostiske i naturen, for eksempel electroencephalographies, søvnstudier og hjertestresstesting. Rapportene kan detalj en prosedyre gjort på kontoret til en lege, i en sykehusseng, eller i en spesialklinikk.

 Noen bare navnet av prosedyren og gir en kort oppsummering av fremgangsmåten og de relevante resultater; andre er riktig formatert og inkluderer prosedyrespesifikke underavdelinger. Det første du må prøve dem alle er å identifisere prosedyren, som dette:

 Prosedyren som utføres

 Koloskopi.

 Indikasjoner for prosedyren

 Kroppen til en prosedyre note begynner med å forklare hvorfor fremgangsmåten blir utført:

 TEGN PÅ PROSEDYRE

 Dette er en 72-år gammel kvinne med en historie med rektal blødning.

 Alternative sidedelnavn er preoperativ diagnose og årsak til søksmål eller noen ganger, når flere detaljer er inkludert, History.

 Medisiner

 Hvis en liste over aktuelle medikamenter pasienten blir bestemt i en prosedyre notat medisinen skal være nummerert og vises vertikalt.

 Dagens medisiner

 1. Ambien.

 2. Plavix.

 I motsetning til full liste medisinering til en pasient, anestesi eller prosedyremessige medisiner behøver ikke å være nummerert eller satt opp vertikalt, med mindre innretningen bestemmer den.

 Premedisinering

 Bevandret 5 mg, 75 mg Demerol IV.

 Prosedyren i detalj

 Liket av rapporten gir en beskrivelse av prosedyren. Denne delen er ofte tittelen Engineering.

 PROSEDYRE i detalj

 Olympus video colonoscope var i rektum og avanserte under direkte visualisering med cecum og i terminal ileum. Ingen avvik ble sett i terminalen ileum, ileocecal ventil, cecum, stigende tykktarm, lever flexure, tverrgående tykktarmen, milten flexure, synkende kolon, rektosigmoid, og endetarmen. Retroflexion i rektum eksamen viste ingen avvik. Colonoscope trekkes tilbake. Pasienten tolerert prosedyren godt.

 Ved en fremgangsmåte omfatter målinger del av prosedyren prosessen, vil de ofte vevd inn i historien.

 Funn og anbefalinger

 Hvis det ikke allerede i begynnelsen av rapporten som en postoperativ eller buntet diagnoser gjort i rettssaken beskrivelse, resultatene av en diagnostisk studie vises i et avsnitt med tittelen Funn Konklusjon, eller Impression, som ligner på dette:

 FUNN

 1. Små interne hemorroider.

 2. Ellers unremarkable koloskopi.

 Anbefalinger

 Høyt fiber diett. Gjenta koloskopi i fem år.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha