Medisinsk inkasso lover for Oregon

 Hvis du står overfor montering medisinsk gjeld, kan du vurdere dine rettigheter allerede i samlingen av medisinsk gjeld. Heldigvis gjeld Oregon og forbrukerlover arbeide for å hindre gjeld samlere å bruke trakassere eller i strid med etiske taktikk for å få deg til å betale det utestående beløpet. Også, hvis du er inne i de ulovlige medisinske inkassoskikk, kan du være i stand til å sende inn en formell klage mot en inkassator for skade som følge av misbruk av Collector € ™.

 Kontakte deg om Gjeld

 En av de mest problematiske sidene ved gjeld som har å gjøre med de stadige brev og telefonsamtaler fra gjeld samlere. Medisinsk gjeld faller Fair Inkasso Practices Act of oregona € ™. Derfor må ethvert forsøk på å samle inn gjelden respektere reglene i Oregon FDCPA. En inkassator kan ikke bruke skremmende, truende eller støtende språk når du kontakter deg om din gjeld. Samleren kan ikke kontakte eller true deg eller din familie gjentatte ganger eller urimelige timer. Solfangeren kan kontakte deg på jobb en gang i uken og bare virksomheten etter å gjøre en god tro innsats for å ringe deg hjemme først. Samleren kan aldri true deg med straffeforfølgelse eller fengsling ikke kan betale din medisinske gjeld.

 Bevisbyrden for medisinsk gjeld

 Partiet holder din medisinske gjeld kan beslutte å sende inn en sak mot deg for å samle de gjenværende saldo. Hvis dette skjer, må søkeren være forberedt på å bevise at den underliggende medisinsk service var rimelig og nødvendig for behandlingen. Søkeren må også bevise at gebyr for den aktuelle og ikke overdreven service. Vanligvis er det tilstrekkelig for søkeren å sende inn, uten detaljer, generell regningen for tjenesten uten mer generell informasjon om medisinsk service, og hvis det var viktig.

 Oregon helseplan enrollees

 Hvis din medisinske gjeld fant sted mens du var innrullert i Oregon helseplan, er det spesielle innsamlings regler gjelder for din situasjon. Den medisinske leverandøren må bevise at den medisinske tjenesten ikke er dekket av OHP plan på tidspunktet for den tjenesten du har mottatt og signert et skjema gyldig før du mottar tjenesten og du har blitt informert av den beregnede kostnaden av tjeneste i fraskrivelse. I tillegg må waiver selv inneholder språk som forklarer at du godtar å dekke tjenesten selv, og at du forstår din OHP plan dekker ikke en bestemt medisinsk service. Hvis en av disse elementene mangler, kan leverandøren ikke samle mot deg for gjelden.

 Medisinsk Gjeld utfordrende

 Oregon inkasso lover tillater forbrukere å utfordre påstandene om gjelden, inkludert medisinsk gjeld. Innen fem dager etter den første dagen en gjeld solfangeren kontakter deg, må det oppfølgingssøk forklare skriftlig hvor mye du skylder, som du skylder gjelden og hvordan du bestride kravet. Hvis du bestrider gyldigheten eller mengden av gjelden, bør du fortelle kreditor eller solfangeren skriftlig innen 30 dager. Den samler er da ikke kommunisere med deg, bortsett fra å informere deg om ventende søksmål eller oppsigelse av gjeld. Det må også sende deg en detaljert verifisering av gjelden og kontaktinformasjon for den opprinnelige kreditor. Hvis du tror du er et offer for brudd på rettighetene dine, kan du sende en klage til Oregon Department of Consumer Protection Justiceâ € ™ Division.

 Søksmål mot inkassator

 En inkassator som engasjerer seg i konstant og gjentatte brudd på FDCPA Oregon kunne møte rettslige skritt hvis du er såret fysisk eller økonomisk på grunn av trakassering. Henhold til lovgivningen i Oregon, kan du saksøke en inkassator for $ 200 eller den faktiske mengden av penger tapt som følge av overgrepene, som er størst. Søkeren kan også saksøke for straffende erstatning, advokatsalær eller rettferdig oppreisning for eksempel en forføyning for å stoppe atferden. Oregon klagere også klart å komme seg fra gjeld samlere som har forårsaket angst, sinne eller søvnløshet. Gjeldende begrensning saksøke er ett år fra oppdagelsen av den ulovlige praksisen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha