Mekling forliksavtalen

 Hele USA domstolene til domstolene bruke mekling for å forsøke å løse saker, særlig skilsmisse og personskadene og kontrakts tilfeller. Faktisk, i arena for familierett, noen jurisdiksjoner krever partene i en skilsmisse eller type saker som ligner til å delta i mekling før rettssaken. En vellykket mekling resulterer i en mekling oppgjør.

 Funksjon

 Funksjonen til en mekling oppgjør er til minne om skriftlig avtale mellom partene i en skilsmisse eller en annen type rettssak. Meklingen Forliksavtalen er en kompleks og konsis papir forteller hvordan de spesifikke problemer løst mellom partene.

 Viktig

 Betydningen av en mekling forliksavtale inkluderer muligheten til å unngå en rettssak i en bestemt sak. Meklingen oppgjøret blir også grunnlaget for den endelige rekkefølgen av retten i en bestemt sak. En domstol vedtar vilkårene i avtalen, og gjør den endelige dommen som følge av forhandlingene.

 Misforståelse

 Den vanligste misforståelsen knyttet til mekling og forliksavtalen oppstår som en megler lytte posisjoner av partene og gjør en beslutning. Faktisk, det er hva som skjer i bindende voldgift. I mekling, fungerer mekler med partene for å lette en frivillig avtale mellom dem.

 Fordeler

 Partene unngå tid og kostnader forbundet med en rettssak. Partene har en større grad av kontroll over det endelige vedtak i saken, og ikke plasser bestemmelse i hendene på en dommer eller jury.

 Expert Assistance

 Skilsmisse, skader og kontrakts saken reiser kompliserte juridiske spørsmål. Selv om du vurdere mekling og nå et oppgjør gjennom denne prosessen, kan juridisk rådgivning og coaching være betydelig. Lokale barer og staten opprettholde kataloger av jurister i ulike fagområder. Kontaktinformasjon for disse organisasjonene er tilgjengelig gjennom American Bar Association:

 American Bar Association
 321 N. Clark St.
 Chicago, IL 60654-7598
 312-988-5000
 

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha