Men det er virkelig svart hull?

Men det er virkelig svart hull?

En fersk artikkel i den berømte britiske fysikeren Stephen Hawking har stilt spørsmål ved naturen og selv eksistensen av disse store kosmiske energi guzzlers regioner, noe som har utløst en kontroversiell debatt blant teoretikere.

Hawking er ikke alene om sine tvil: fysikk ved University of North Carolina Laura Mersini-Houghton sier at matematisk, trenger sorte hull ikke eksisterer. Ifølge henne, i den virkelige verden du kan aldri danne en, fordi, som en stjerne kollapser, oppstår samtalen Hawking fordampning.

I løpet av denne prosessen, blir dessuten strålingsfelt som sendes ut. Så Mersini-Houghton sier massetap under kollapsen er så vill som aldri er nok til å oppstå en av de mørke stedene. I stedet kan andre kompakte kroppen vises som en nøytronstjerne.

Så er det eller ikke sorte hull? Les artikkelen grundig Hawking, hva den berømte britiske fysikeren sa er at "det er ingen i den forstand av regimer som lys ikke kan unnslippe til uendelig. Det er imidlertid tilsynelatende horisonter som vedvarer i løpet av en periode ". Hans teori påvirker det som virkelig definerer essensen av et svart hull: er det sant at ingen partikler trenge inn, ikke engang lys, kan unnslippe sine klør? Mistanker bekreftet Hawking, vil det være å reformulere begrepet sorte hull, og med det grunnlaget for teoretisk fysikk? Tiden vil vise.

Mer informasjon om emnet i artikkelen mot sorte hull Hawking skrevet av Miguel Angel Sabadell, i nummer 403 svært interessant.

Hvis du ønsker å få denne saken, be om et abonnement eller laste det ned via iPad app i App Store. Du kan også kjøpe den fra Zinio eller Kiosk og mer


Og hvis du ønsker å motta hver måned bladet veldig interessant i postkassen din, går våre plass abonnementer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha