Micellar Kasein VS kalsiumkaseinat

Micellar Kasein VS kalsiumkaseinat

Melken kan deles inn i to hovedgrupper av proteiner. Kasein står for 80% av melkeprotein. De resterende 20% inneholder en gruppe proteiner som er kjent kollektivt som myseproteiner.

De fleste av oss er godt kjent med whey protein og mener det er en viktig del av kostholdet til idrettsutøvere som ønsker å øke muskelmassen. Whey protein er godt kjent for sin lett fordøyelse og rask absorpsjon, noe som er svært viktig å umiddelbart etter en treningsøkt. Men mindre kjent er den rollen den kan spille kasein i å bygge muskler.

Det er ingen tvil om at whey protein er et protein av høy kvalitet som har en flott aminosyreprofil for kroppsbyggere, idrettsutøvere og folk generelt.

Imidlertid ble det funnet at serum er fordøyd og gir amino meget raskt for å tillate anabole krav flere timer etter inntak. Den micellar kasein er utmerket, ettersom den er i stand til å dekke dette hull og gir en langsom frigjøring av aminosyrer for å opprettholde muskel anabolisme. Dette kan bidra til å forebygge muskel katabolisme mellom måltidene.

Kasein, hvis navn kommer fra det latinske Caseus, "ost", kommer fra en familie av fosfoproteiner.

Disse proteinene finnes normalt i melk hos pattedyr, som utgjør 80% av kumelk protein og 20% ​​til 45% av de menneskelige melkeproteiner.

Kasein har en rekke anvendelser, er en viktig komponent av ost, blir brukt som mat og som en viktig kilde for tilsetningsstoff, siden det gir aminosyrer, karbohydrater og to uorganiske elementer kalsium og fosfor.

Det finnes forskjellige former av kasein og kan grupperes som oppløselig og uoppløselig kasein. Avhengig av løseligheten, er disse formene for kasein har svært forskjellige egenskaper og bruksområder.

Den micellar kasein representerer omtrent 80% av proteinet som finnes i melk. Det er forholdsvis hydrofob, slik at det er lite løselig i vann, men de kasein miceller granulene forblir som en kolloidal suspensjon i melken. For utvinning, ved hjelp av en ultrafiltreringsprosess som skiller disse kasein miceller og kan komme ut av oppløsningen, uten bruk av kjemikalier. Det er en ikke-denaturert protein, som beholder sin naturlige globulære struktur som øker mengden av bioaktive peptider fra melk, som bidrar til immunfunksjon.

Den kalsiumkaseinat er et protein produsert fra kasein i skummet melk. Kasein er relativt uløselig i vann og evnen til å separere fra andre melkeproteiner, sukker og mineraler.

Etter deres fjerning, er kasein oppløses ved høy pH med kalsium-hydroksyd, og deretter ble løsningen tørket.

Begge proteiner blir brukt som en forlenget frigivelse protein, på grunn av sin tendens til å danne en gel i tynntarmen og frie aminosyrer i blodet som gradvis går over i et utmerket valg av anti-katabole protein lang sikt.

De fleste idrettsutøvere har en tendens til å bruke enten micellar kasein som kalsiumkaseinat før sove for å hindre muskel katabolisme å utfylle whey protein etter en trening eller mellom måltider for å opprettholde en anabol tilstand i flere timer.

Imidlertid kalsiumkaseinat er mer løselig enn kasein, noe som betyr at den oppløses bedre i flytende og dens fordøyelse er raskere. Kasein er fordøyd saktere enn Kaseinat, nå for å gi aminosyrer etter blodet 6-7 timer etter å ha blitt inntatt.

Derfor er micellar kasein et utmerket valg å ta før du går til sengs og Kaseinat er perfekt for å fullføre riste av whey protein etter en fysisk trening og mellom måltider og opprettholde muskel anabolisme.

Micellar kasein

Pros

 • Det er ikke denaturert under utpakkingen.
 • Den har en høyere renhet.
 • Den har en høyere konsentrasjon av bioaktive peptider.
 • Ideell å ta før leggetid, siden det gir en lengre fordøyelsen.

Cons

 • Det er mer kostbart.
 • Kan føre til en følelse av tyngde i magen.
 • Lav oppløselighet.

Kalsiumkaseinat

Pros

 • Ideell å ta etter trening da det gir en raskere fordøyelse enn kasein.
 • Det er billigere.
 • Lettere å fordøye.
 • Det er mer oppløselig.

Cons

 •  Det denatureres i utvinningsprosessen, og kan miste sine egenskaper.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha