Michigan lomme kniv lover

 Mens lommekniver er et verktøy for daglig eller øyeblikkelig bruk, kan politi tolke kniv som våpen. Lovene i delstaten Michigan forby besittelse av lommekniver hvis de er mer enn tre inches i lengde. I tillegg, uavhengig av lengde, er lommekniver forbudt hvis bladet kan åpnes med flick av en knapp, trykket til håndtaket, eller noen annen mekanisk innretning.

 Generelt Besittelse

 Selge lommekniver enn en 3-tommers blad størrelse eller åpnet av den mekaniske enheten er forbudt ved Michigan lov. Hvis funnet i besittelse av en slik lommekniv, er den personen skyldig i et lovbrudd. Generelt Besittelse straffes med fengsel i inntil ett år i fengsel og / eller en bot på opp til $ 300. Hvis det blir funnet å være skjult bære, kan personen være skyldig i en forbrytelse.

 Student Besittelse

 En student er funnet i besittelse av en lommekniv vil ha våpen konfiskert av en skole offisielt. På forespørsel kan en skole offisielt be om at politiet fjerne våpenet i stedet. Skolen direktør deretter umiddelbart varsle foreldrene til eleven og riktig anvendelse av loven. Skolen har myndighet over saken dersom studenten deltar en skole aktivitet, skole, eller på vei til eller fra skolen.

 Besittelse på en flyplass

 Besittelse av alle lommekniv forbi en sikkerhetskontrollen på en flyplass er forbudt ved Michigan lov. En person i strid med denne loven er skyldig i et lovbrudd straffes med mer enn ett års fengsel og / eller en bot på ikke mer enn $ 1000. Hvis personen prøver å ta våpenet om bord på fly eller begå en forbrytelse med våpen, vil han være skyldig i en forbrytelse med en strafferamme på 10 års fengsel og / eller en bot på ikke mer $ 10.000.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha